Παναχαϊκή - Χανιά 3-2 (vid)

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Χανιά 3-2 (vid)

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης λύτρωσε την Παναχαϊκή με το δεύτερο του γκολ στο 90+6’ κόντρα στα Χανιά και χάρισε τεράστιο τρίποντο (3-2) στους Κοκκινόμαυρους, που πάτησαν ξανά εξάδα δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ένα από τα πιο χορταστικά ματς της χρονιάς, είχε και το φινάλε που του αναλογούσε. Η Παναχαϊκή έβαψε στα κοκκινόμαυρα τη «μάχη» εξάδας απέναντι στα Χανιά, με τον Χρήστο Αραβίδη να βάζει την υπογραφή του (2 γκολ) και να ρίχνει τη «χαριστική βολή» στην τελευταία φάση του αγώνα!

Το βασικό σενάριο του ματς γράφτηκε μέσα σε 12 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα, οι Αχαιοί σκόραραν τρεις φορές, οι δύο εξ αυτών με τον Κουσκουνά, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13’ και είχε ακυρωθέν γκολ στο 24’ για οφσάιντ. Οι Χανιώτες απάντησαν στο 32’ με τον Βασιλόγιαννη να ολοκληρώνει με ιδανικό πλασέ την έξοχη συνεργασία, αλλά πριν καλά-καλά καταλάβουν ότι ισοφάρισαν, ο Αραβίδης έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, 18’’ μετά τη σέντρα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, γνωρίζοντας ότι αν έμεναν όρθιοι, θα «κλείδωναν» αυτόματα τη θέση τους στην εξάδα. Παρά το χαμένο πέναλτι του Δημητριάδη στο 70’, σε χτύπημα που μπλόκαρε εξαιρετικά ο Κολοβούρης, παρά την αποβολή του Μασένα, ο οποίος είχε κερδίσει το πέναλτι, πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε στην ισοφάριση στο 79’ με τον Τριανταφυλλάκο.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι τα Χανιά θα αποδράσουν με «χρυσό» βαθμό για την είσοδό τους στα play-offs, ο Αραβίδης διπλασίασε τα τέρματά του και λύτρωσε την Παναχαϊκή, η οποία προσπέρασε τον Διαγόρα στην 6η θέση (+1) κι έχει την τύχη στα χέρια της.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους (88′ Αργυρόπουλος), Ανάκογλου (82′ Γιούσης), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (63′ Μουστακόπουλος), Κουσκουνάς, Μασούρας (88′ Τσερούτι).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος (46′ Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (46′ Δημητριάδης), Πλέγας (76′ Τριανταφυλλάκος), Κάρλος, Κάσσος (60′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (60′ Μασένα).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα