ΞΑΝΘΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΞΑΝΘΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 (vid)

bet365

Είχε «φωτιά» στις κόκκινες εξέδρες, είχε... Καπνίδη σε ρόλο σκόρερ και η Ξάνθη έκανε το άλμα τριάδας κόντρα στα Τρίκαλα (0-1), πλησιάζοντας στο -3 τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. «Ήρωας» ο Ίτσο, που απέκρουσε πέναλτι στο 93' για το 1-1.

Η αντεπίθεση των Ακριτών ξεκίνησε και συνεχίζεται. Μετά από μία φτωχή εκκίνηση με μία νίκη σε πέντε παιχνίδια, η Ξάνθη έκανε τη (νέα) αρχή με το διπλό στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη και απέναντι στα Τρίκαλα, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την επιχείρηση «τριάδα», στην επιστροφή του κόκκινου χρώματος στις εξέδρες του γηπέδου της.

Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς επικράτησε με 1-0 των Θεσσαλών και τους προσπέρασε στην 3η θέση, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καπνίδη και τον Πολ Ίτσο κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο καθοριστικός σκόρερ και στη 2η φετινή νίκη της Ξάνθης στα «Πηγάδια» (είχε σκοράρει στο 90+8' για το 1-0 κόντρα στον Ιωνικό στη 2η αγωνιστική), βρίσκοντας δίχτυα μετά από ταχύτατη αντεπίθεση των γηπεδούχων και εκτέλεση σε δεύτερο χρόνο. Ωστόσο, το προβάδισμα διατηρήθηκε χάρη στη σωτήρια απόκρουση του κίπερ των γηπεδούχων στο 90+3', στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Παντελής Ριζογιάννης

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και στο πρώτο ημίχρονο, όταν το σουτ του Σταματή στο 35’ σταμάτησε στο δοκάρι μετά από κόντρα στο πόδι του Βέρκερ. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον βαθμό έστω στις καθυστερήσεις του ματς.

Ξάνθη (Πόποβιτς): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Παντελιάδης, Μπριλάντε, Πόποβιτς (58′ Τεσίγια), Έβερτ, Πέτροβιτς (46′ Στάθης), Καπνίδης, Σχρόιγεν (78′ Βόλτερς), Ντίνας (58′ Ντίνας).

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (77′ Σιλβάνο), Νιάρος (76′ Διαμαντόπουλος), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Κεχαγιάς, Αλμπάνης (66′ Ευθυμίου), Ζώγκος (66′ Φασίδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα