Οι αριθμοί του τριημέρου σε play offs και play out

Gazzetta team
Οι αριθμοί του τριημέρου σε play offs και play out

bet365

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αριθμοί που βγαίνουν από τους αγώνες των play offs και play out της Super League που διεξήχθησαν το τριήμερο.

Πέντε ισοπαλίες στα επτά παιχνίδια είχαμε αυτό το τριήμερο στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, όπου μόνο δύο ομάδες νίκησαν, αφού πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

Η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης. Είδαμε και το πρώτο χατ τρικ σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Φτάσαμε τα 83 γκολ σε 38 αγώνες. Πάντως είχαμε τρία από τα επτά παιχνίδια να τελειώνουν 0-0, ενώ είχαμε μόλις τέσσερα 0-0 στους 31 προηγούμενους αγώνες.

Και αυτή τη φορά αλιεύουμε ενδιαφέροντες αριθμούς από την αγωνιστική.

450... ισοπαλίες έφτασε στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League o Παναθηναϊκός. Έχει ακόμα 1222 νίκες και 321 ήττες.

200... αγώνες στη Super League με τη φανέλα του Ατρομήτου έφτασε ο Χαβιέ Ούμπιδες. Είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που το καταφέρνει, αφού ο Εντουάρντο Μπρίτο έχει 214.

150... αγώνες στη Super League έφτασε στην καριέρα του ο Σάββας Παντελίδης. Έχει 50 νίκες, 60 ήττες και έκανε την 40η ισοπαλία του.

100... αγώνες με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο διεθνής αμυντικός έχει 80 αγώνες στη Super League, 18 στο Κύπελλο και δύο στην Ευρώπη.

20... ισοπαλίες έχουν πλέον στην ιστορία τους ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μετά το 2-2. Δεν είχαν ισοπαλία στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια τους.

4... χατ τρικ έχουμε πλέον στη σεζόν, μετά από αυτό που πέτυχε ο Λουίς Τεϊχέιρο Φερνάντεθ για τον Αστέρα Τρίπολης σε βάρος του Βόλου. Τα άλλα τα έχουν πετύχει ο Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ - Πανιώνιος), Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Λαμία - Ολυμπιακός) και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβτς (ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης).

4... γκολ εκτός έδρας η ΑΕΚ πέτυχε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, νικώντας τον Άρη με 4-1. Είχε να βάλει τόσα από τις 25 Απριλίου 2019, Λαμία - ΑΕΚ 0-4 για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα προηγούμενη φορά που είχε βάλει τέσσερα εκτός, ήταν στις 14 Ιανουαρίου 2019, ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-4.

Και στη Θεσσαλονίκη έβαλε τέσσερα γκολ μετά από 10 χρόνια. Στις 17 Οκτωβρίου 2010, Άρης - ΑΕΚ 0-4. Και πάλι στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το παιχνίδι εκείνο και το κυριακάτικο είναι τα μοναδικά, που η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει τέσσερα γκολ εκτός έδρας στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα