Λαμία: Επίσημο του Μπιανκόνι

Gazzetta team
Λαμία: Επίσημο του Μπιανκόνι

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέλ Μπιανκόνι, καλύπτοντας έτσι το κενό που άφησε ο Ροτζέριο Τουράμ.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21

Η Λαμία είχε συμφωνήσει σε όλα με τον 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό για να αντικαταστήσει τον Τουράμ. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε τον Μπιανκόνι, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ευχαριστώ πολύ τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή αρχή και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Πλέον στο στρατόπεδο της Λαμίας περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιμπραχίμα Νιάς για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση εξτρέμ και «δεκαριού». Για τα άκρα πάντα πρώτη επιλογή παραμένει ο Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας για την απόκτηση του Μπιανκόνι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο πρώτο μισό της τρέχουσας στον Πλατανιά, έχοντας φέτος 5 γκολ σε 10 ματς και τον προηγούμενο χρόνο 16 γκολ σε 26 αγώνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα