Ολυμπιακός: Ζήτησε 5 εκατ. ευρώ από τη Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα (vid)

Ολυμπιακός: Ζήτησε 5 εκατ. ευρώ από τη Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ζήτησε 5 εκατ. ευρώ από τη Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία έχει ζητήσει από τη Τράμπζονσπορ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει ζήτηση και φέτος το καλοκαίρι.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει κρούσεις από Ιταλία και Τουρκία με ομάδες όπως η Τράμπζονσπορ να στοχεύουν στην απόκτησή του. Άλλες χρονιές είχαν ασχοληθεί μαζί του σύλλογοι από Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία.

Σύμφωνα με πηγές από την Τουρκία και πληροφορίες από το club της Τράμπζονσπορ ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει 5 εκατ. ευρώ από την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη για να παραχωρήσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει ή στο οποίο δεν μπορεί να φτάσει η ομάδα της Τραπεζούντας. Η Τράμπζονσπορ - όπως και ο Ολυμπιακός - θα παίζει στους ομίλους του Europa. Θα είναι στον 8ο Όμιλο μαζί με Ερυθρό Αστέρα, Μονακό και Φερεντσβάρος.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει 170 αγώνες στον Ολυμπιακό με 43 γκολ και 23 ασίστ. Οι μεταγραφές βέβαια δεν έχουν κλείσει ακόμα οπότε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα