ΚΕΔ / ΕΠΟ: Τα παράπονα των Ελλήνων διαιτητών για τον Κλάτενμπεργκ

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Τα παράπονα των Ελλήνων διαιτητών για τον Κλάτενμπεργκ

bet365

Σημαντική μερίδα των Ελλήνων διαιτητών έχει παράπονα από τη διαχείριση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και το γεγονός ότι έχει... κόψει κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ βρίσκεται στο επίκεντρο και των Ελλήνων διαιτητών το τελευταίο διάστημα για αρκετούς λόγους.

Ένας από αυτούς είναι πως του... χρεώνουν διαφορετική αντιμετώπιση σε συγκεκριμένους διαιτητές (και στους ορισμούς του και στο πώς τους αξιολογεί) όπως και λανθασμένη διαχείριση των διαιτητών που έχει στη διάθεσή του. Επιπροσθέτως οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν καμία επικοινωνία με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή το τελευταίο διάστημα, γεγονός που επίσης τους έχει προβληματίσει.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, πάντως, αναμένεται να συνεχίσει να ορίζει ξένους διαιτητές ή VARίστες στα ματς που κρίνει πιο... επικίνδυνα ή πιο σημαντικά. Ως γνωστόν ο Κλάτενμπεργκ κάθε Τετάρτη έχει το report του όπου αναλύει κάθε αγωνιστική ενώ εδώ και καιρό έχει σταματήσει τις διαδικτυακές συζητήσεις / συναντήσεις με τους διαιτητές.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα