Απόλλων: Ο Παμλίδης αφιέρωσε το γκολ σε παιδικό φίλο του που πέθανε και δάκρυσε on camera (vid)

Newsroom
Απόλλων: Ο Παμλίδης αφιέρωσε το γκολ σε παιδικό φίλο του που πέθανε και δάκρυσε on camera (vid)

bet365

Βουρκώνουν, δακρύζουν και κλαίνε on camera και οι ποδοσφαιριστές ορισμένες φορές, όπως σήμερα ο Γιώργος Παμλίδης που είχε σοβαρό λόγο και έκανε ιδιαίτερη αφιέρωση για το γκολ του εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Παμλίδης αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ στο σημερινό 2-2 του Απόλλωνα με την Ενωση σε παιδικό φίλο του, τον οποίο «έχασε» πριν από λίγες μέρες.

«Μεγαλώσαμε μαζί, θέλω να το αφιερώσω σε έναν παιδικό μου φίλο που χάσαμε. Η κηδεία έγινε χθες, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω υποχρεώσεων... Εχουμε περάσει όλη την παιδική μας ηλικία μαζί, δυστυχώς έτσι είναι η ζωή...» είπε on camera (της Cosmote TV) o επιθετικός του Απόλλωνα, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Βούρκωσε, αφιέρωσε τη δική του σημερινή επιτυχία στον φίλο του που απεβίωσε και χωρίς να το επιδιώκει έδειξε σε όλους ότι ο ποδοσφαιριστής μερικές φορές είναι υποχρεωμένος να πνίξει τα συναισθήματά του και να αγωνίζεται όντας πληγωμένος και «τραυματισμένος» βαθιά στην καρδιά του.

Οσο για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του; «Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Θα ήθελα να συνδυαστεί με νίκη, ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Θα πρέπει να μας ικανοποιεί ο βαθμός παρότι προηγηθήκαμε» είπε με ειλικρίνεια ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα