«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μας στείλει διαρκείας για του χρόνου» είπε χαρούμενος ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη (vid)

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μας στείλει διαρκείας για του χρόνου» είπε χαρούμενος ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη (vid)

O μικρός Γιαννάκης με τους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Tη δική του θέση στη Τούμπα θα έχει ο μικρός Γιαννάκης από τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιαννάκης που συγκλόνισε τους πάντες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ζήτησε ένα διαρκείας για τη νέα σεζόν και όπως φαίνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του.

Η φωτογραφία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, όταν οι παίκτες της ΑΕΚ αγκάλιασαν τον 12χρονο ΠΑΟΚτσή, Γιαννάκη Παπαστεφανάκη, ο οποίος μπήκε στο Πανθεσσαλικό με το αναπηρικό του αμαξίδιο, για να δει την αγαπημένη του ομάδα και να συναντήσει τα αγαπημένα του ιδάλματα έκαναν το γύρω του διαδικτύου.

Την επόμενη μέρα ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ μίλησε FOCUS 103,6 FM και συγκλόνισε για άλλη μια φορά, παραδίδοντας παράλληλα μααθήματα ασπρόμαυρης τρέλας..

«Ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο να μπω στο γήπεδο και να είμαι κοντά στους παίκτες της αγαπημένης μου ομάδας, του ΠΑΟΚ! Ηταν μεγάλη η χαρά μου, είδα από κοντά τους παίκτες, τον αγαπημένου μου παίκτη, τον Κωνσταντέλια, που μου έδωσε τη φανέλα του, ενώ με αγκάλιασαν οι παίκτες της ΑΕΚ και μου έδιναν συγχαρητήρια για τον ΠΑΟΚ και την αγάπη μου για την ομάδα. Τις φανέλες του Άμραμπατ και του Ρότα που πήρα, τις έδωσα στον αδερφό μου, που είναι ΑΕΚ. Τον μπαμπά μου, εγώ τον έκανα ΠΑΟΚ, δεν ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και εμένα με έκανε ΠΑΟΚ ο νονός μου...Θέλω να πάρω ένα διαρκείας της ομάδας, για να βλέπω τα παιχνίδια στην Τούμπα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω για του χρόνου. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά μου, το αίμα μου είναι ασπρόμαυρο!»

Σήμερα (26/05) το πρωί πατέρας και γιος μίλησαν στο Action 24, για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν την Τετάρτη στο Βόλο. Εκεί ο κ. Παπαστεφανάκης αποκάλυψε πως μετά τη συνέντευξη με τον γιο του, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής για να τους ενημερώσει ότι θα στείλουν το διαρκείας στο μικρό Γιαννάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα