Ομόνοια: Το στοίχημα Αναστασίου για Μασούρα και σύντομα η τρίτη προσθήκη

Ομόνοια: Το στοίχημα Αναστασίου για Μασούρα και σύντομα η τρίτη προσθήκη

Newsroom
giannis masouras
Ικανοποίηση υπάρχει στην Ομόνοια για την προσθήκη του Γιάννη Μασούρα, με την επόμενη μεταγραφή να μην είναι μακριά από το να πραγματοποιηθεί.

Στην Ομόνοια υπάρχει ικανοποίηση για το deal με τον Γιάννη Μασούρα, 2ο απόκτημα μετά τον Εβάντρο Κόστα. Συμφωνία με σφραγίδα Αναστασίου, που πιστεύει πολύ στις αρετές του 27άχρονου δεξιού μπακ, καθώς τον γνωρίζει άριστα από τη συνεργασία τους στην Κηφισιά. Αμφότερες οι πράσινες προσθήκες πάντως , δεν “έκαναν θόρυβο”, παρόλο που στο ποδόσφαιρο το πρώτιστο είναι η ουσία και εν προκειμένω οι ανάγκες του πλάνου με βάση τα “θέλω” του προπονητή. Γνωστό άλλωστε ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι θιασιώτης ποδοσφαίρου κατοχής, με παίκτες που θα διαθέτουn άριστη φυσική κατάσταση για άμεση ανάκτηση της μπάλας, ταχυδυναμικούς, με εκρηκτικότητα.

Με τα μπακ του να είναι σε θέση να ανεβαίνουν πολύ ως wing back, βοηθώντας στη δημιουργία. Και αυτό το πακέτο το έχει ο Μασούρας. Που έρχεται να συνεργαστεί εκ νέου με τον Στρατηγικό Υπεύθυνο του “τριφυλλιού”, πλέον από άλλη ιδιότητα, αλλά αυτό είναι ήσσονος σημασίας. Στα 27 του, πιο ώριμος από ποτέ ο Ελλαδίτης μπακ, έχει την ίδια επιθυμία, ορμή, θέληση και φιλοδοξία να πετύχει μεγάλα πράγματα, με την Ομόνοια. Και από τη μεριά του επίσης ο κ.Αναστασίου, θέλει να “κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα”, προς τέρψιν ασφαλώς της ομάδας. Καθώς, όπως σημειώσουμε και πιο πάνω, ο τέως κόουτς των πρασίνων έβγαλε πέρσι στην Κηφισιά το καλύτερο version του Γιάννη Μασούρα. Και μαζί με τη σύμφωνη γνώμη ασφαλώς του Λιθουανού κόουτς... έβαλε πλάτη, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι ο “Μασούρ” θα του το ανταποδώσει.

Υπογραμμίζουμε δε, σε γενικότερο πλαίσιο, το γεγονός ότι ήταν στους πρώτους στόχους της ομάδας, τόσο ο Εβάντρο και ο Γιάννης Μασούρας και αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στην ομάδα προγραμματισμού, καθώς κατάφεραν να τους φέρουν στο “Ηλία Πούλλος”.

Πλέον στο τριφύλλι, πάνε για τους επόμενους στόχους.

Στόπερ, εξτρέμ, δύο χαφ και έναν ακόμη δεξιό μπακ, περιλαμβάνει το πλάνο ενίσχυσης. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του gazzetta.cy, δε θα αργήσει να “σκάσει” η ανακοίνωση και της 3ης προσθήκης, καθώς έχουν προχωρήσει πολύ 1-2 συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα