Σε αναζήτηση νέου «10αριού» ο ΑΠΟΕΛ

Σε αναζήτηση νέου «10αριού» ο ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ
Με την παραμονή του Λούκας Βιγιαφάνιες να απομακρύνεται, στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε αναζήτηση «δεκαριού».

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ και στη θέση του επιτελικού μέσου. Το συμβόλαιο του Λούκας Βιγιαφάνιες εξέπνευσε, και οι πιθανότητες ανανέωσης φαίνονται πλέον απομακρυσμένες.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, παρά τις προσπάθειές του να συμβάλει στην ομάδα της Λευκωσίας, δεν κατάφερε να διατηρήσει την υψηλή απόδοση που αναμενόταν. Οι εμφανίσεις του και την περασμένη σεζόν χαρακτηρίστηκαν από αστάθεια και έλλειψη σταθερής συνεισφοράς, γεγονός που ενίσχυσε τις αμφιβολίες της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Πετρίδη εμφανίζεται διστακτική να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πιο αξιόπιστες στη θέση του 10αριού. Η απουσία πρότασης ανανέωσης προς τον Βιγιαφάνιες δείχνει την αποφασιστικότητα του ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει με αλλαγές, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα και τη δυναμική του ρόστερ.

Η αναζήτηση ενός νέου επιτελικού μέσου απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ, καθώς στοχεύει να βρει έναν παίκτη που θα μπορέσει να αποτελέσει τον μαέστρο της ορχήστρας και να προσδώσει τη σταθερότητα που χρειάζεται η ομάδα για να διεκδικήσει τους στόχους της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα