Καρμιώτισσα: Περιμένει άφιξη κόουτς και θ’ αναμένει Γκαγιέγο για κάποιους παίκτες

Καρμιώτισσα: Περιμένει άφιξη κόουτς και θ’ αναμένει Γκαγιέγο για κάποιους παίκτες

karmiotissa_coach
Την ερχόμενη Τρίτη (28/05) αναμένεται να βρεθεί στην Κύπρο ο Βέλγος προπονητής, Φρεντερίκ Βάντερμπιστ, για να έχει τις τελικές επαφές, να δώσει τα χέρια και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Υπάρχει προφορική συμφωνία, έμειναν κάποια τυπικά, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βέλγος κόουτς θα πιάσει δουλειά στη χώρα μας για δεύτερη φορά.

Η πρώτη ήταν το 2016 όταν είχε αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, όταν τότε πρόεδρος στη Λεμεσιανή ομάδα ήταν ο Σταύρος Δημοσθένους.

Πιστεύοντας στις δυνατότητες του ο Σταύρος Δημοσθένους τον εμπιστεύεται για δεύτερη φορά να ‘ρθει ο Βάντερμπιστ στην Κύπρο, αυτή τη φορά για τον πάγκο της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό δη τη στελέχωση του ρόστερ, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που είχε πολύ καλή παρουσία στη σεζόν που διανύσαμε με την «πορτοκαλί» φανέλα είναι ο Δημήτρης Θεοδώρου. Εντούτοις, από τη στιγμή που ήταν δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, στην Καρμιώτισσα θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του νέου προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας, Νταβίντ Γκαγιέγο, κατά το πόσο θα θελήσει να διατηρήσει στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» τον Κύπριο επιθετικό, ή εάν θα του δοθεί το πράσινο φως να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του και γιατί όχι εκ νέου στους «πορτοκαλί».

Πάντως, την Καρμιώτισσα δεν την αφήνει… αδιάφορη και το ενδεχόμενο εάν ο ΑΠΟΕΛ επιλέξει να δώσει υπό τη μορφή δανεισμού τον Πάρη Πολυκάρπου. Προ 24ωρων ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026, αλλά εάν θεωρηθεί σωστό από τον Νταβίντ Γκαγιέγο ότι είναι προτιμότερο να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται, τότε η Καρμιώτισσα θα τον… κτυπήσει!

Η ομάδα των Πολεμιδιών δεν αποκλείεται να εκφράσει ενδιαφέρον και για άλλους Κύπριους παίκτες, όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και άλλων ομάδων και πόσο δε να… κτυπήσει προσεχώς την πόρτα αυτών που έχουν μείνει ελεύθεροι, όπως οι Ζαχαρίου και Ψάλτης που ήταν στην Ομόνοια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα