Μπρούνο Γκάμα: «Το όνειρο ήταν τόσο κοντά, ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ΑΕΚ»

Μπρούνο Γκάμα: «Το όνειρο ήταν τόσο κοντά, ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ΑΕΚ»

Newsroom
aek_larnakas_bruno_gama
Με ανάρτησή του στο Instagram ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος που παραμένει στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν έστειλε μέσω του Instagram ο Μπρούνο Γκάμα, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο έμπειρος μέσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ομάδα ήταν κοντά στο όνειρο (σ.σ. κατάκτηση πρωταθλήματος), ενώ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος που παραμένει στο ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Το όνειρο ήταν τόσο κοντά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά με το ίδιο κίνητρο και την ίδια αποφασιστικότητα, πάνω απ' όλα με υπερηφάνεια για όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα σε όλη τη σεζόν. Προσωπικά ήταν προνόμιο να αγωνίζομαι γι' αυτήν την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ Λάνρνακας για άλλη μια χρονιά, όπου υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό καθημερινά και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα λέμε σύντομα!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα