ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή στην ημερομηνία της Ετήσιας Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή στην ημερομηνία της Ετήσιας Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Newsroom
αποελ συνελευση ετησια
Σε νέα ημερομηνία αντί για τις 24 Μαϊου που είχε αρχικά οριστεί, μεταφέρθηκε η Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Σωματείο.

Μια εβδομάδα αργότερα, την Παρασκευή 31 Μαϊου αντί για τις 24 που είχε αρχικά οριστεί, μεταφέρθηκε η Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ενημέρωσης το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5).

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΑΠΟΕΛ) ανακοινώνει ότι η Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση η οποία είχε οριστεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 17:00, αναβάλλεται και μεταφέρεται για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται γραπτώς και θα πρέπει να υπογράφονται τόσο από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο όσο και από δύο τακτικά μέλη του Σωματείου που προτείνουν ή υποστηρίζουν τον κάθε υποψήφιο.

Η παραλαβή των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιείται στα Γραφεία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 κατά τις δύο τελευταίες ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών (29 και 30 Μαΐου 2024).

Η σχετική αίτηση υποβολής υποψηφιότητας υπάρχει αναρτημένη εδώ.

Βάση των άρθρων 18, 19 και 75 του Καταστατικού, όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν εξοφλήσει οποιεσδήποτε καθυστερημένες συνδρομές τους μέχρι τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν θα έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους μέχρι και την ημερομηνία της Συνέλευσης δεν έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται και να ψηφίσουν σε αυτή.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

1. Εκλογή 3 ελεγκτών και 3 αναπληρωματικών.

2. Εκλογή νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα