Απόλλων Λεμεσού: Τί δείχνει το μήνυμα Βαλμπουενά για τη νέα σεζόν

Απόλλων Λεμεσού: Τί δείχνει το μήνυμα Βαλμπουενά για τη νέα σεζόν

απολλων βαλμπουενα
Με την ανάρτηση του τη Δευτέρα (13.05) ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ματιέ Βαλμπουενά, αφήνει να νοηθεί για εξελίξεις στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο Βαλμπουενά έγραψε: «Εδώ είμαστε, η σεζόν τελείωσε, ζήσαμε μια δύσκολη σεζόν, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Απόλλωνα για την υποστήριξή τους μέχρι το τέλος. Ανυπομονούμε για καλύτερες μέρες. Πάμε Απόλλωνα». Από τη στιγμή που αναφέρει ότι ανυπομονεί για καλύτερες μέρες και τονίζει «Πάμε Απόλλωνα», τότε η λογική λέει πως έχει συμφωνήσει να είναι στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας και τη νέα σεζόν.

Εάν και εφόσον έδωσε τα χέρια ο Βαλμπουενά για να παραμείνει και τη νέα σεζόν, τότε δεν θα συνεχίσει να τιμά το συμβόλαιο του ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν. Θα πρέπει να έχει παρθεί η απόφαση ότι Ισπανός κόουτς και Απόλλων χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Υπήρξε μία διαφωνία εδώ και καιρό μεταξύ Βαλμπουενά και Ματσίν, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να μην αγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό με την Πάφος FC, κάτι που παραξένεψε όλους στον Απόλλωνα και με τις φήμες να φουντώνουν ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ παίκτη και κόουτς.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα