Ομόνοια: To rotation Αναστασίου, ο Φαμπιάνο και η σημασία νίκης στο αυριανό ματς με την Πάφο

Ομόνοια: To rotation Αναστασίου, ο Φαμπιάνο και η σημασία νίκης στο αυριανό ματς με την Πάφο

Newsroom
fampiano
Με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» η Ομόνοια ολοκληρώνει την προετοιμασία της και πάει στην Πάφο για να κλείσει το μαραθώνιο του πρωταθλήματος νικηφόρα.

Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, με την Ομόνοια τρίτη και «Ευρωπαία» και την Πάφο να εξαντλεί τα περιθώρια για την θέση, το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Ωστόσο οι πράσινοι θα στοχεύσουν στο διπλό στην αναμέτρηση του «Στέλιος Κυριακίδης». Και ουδόλως θα αδιαφορήσουν. Ναι μεν όλος ο οργανισμός ζει και αναπνέει για τον τελικό κυπέλλου, αλλά όταν φοράς το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια. Και ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα αύριο, θα είναι ένα ακόμη γερό μπουστάρισμα, ενόψει του σπουδαίου ραντεβού της 18ης Μαϊου.

Με βάση τα ενδότερα του πράσινου προπονητικού, ο Γιάννης Αναστασίου θα προβεί σε στοχευμένο rotation, όχι ολικό, με νέα πρόσωπα στην 11άδα. Και θα προβεί σε αλλαγές, θέλοντας να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό ενόψει τελικού!

Ο Έλληνας κόουτς θα συμπεριλάβει τον Φαμπιάνο στην αποστολή, με τον Βραζιλιάνο πορτιέρε να επιστρέφει μετά από 35 μέρες και με πιθανότητες ακόμα και να πάρει φανέλα βασικού. ‘Αν όντως αυτό επιβεβαιωθεί, τότε στο μυαλό του προπονητικού σταφ της Ομόνοιας, είναι να δώσουν το χρίσμα στο «Φάμπι», για τον μεγάλο τελικό. Παρόλο που ο Ουζόχο τα πάει εξαιρετικά και με το Νιγηριανό σε καλή κατάσταση, είναι ήρεμοι στην ομάδα, καθώς βοήθησε ομολογουμένως τους πράσινους να φτάσουν σε σημαντικά αποτελέσματα. Αντίθετα, η λογική λέει ότι ο Στεπίνσκι θα προφυλαχθεί, για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς από τη Δευτέρα, φορτσάρωντας για το βράδυ της 18ης ΜαΪου.

Εκτός θα είναι εκ νέου ο Λανγκ.

«Ανοίγει» η διάθεση των εισιτηρίων

Από σήμερα σε πιο ευρύ φάσμα η πολιτική προπώλησης των εισιτηρίων. Γιατί μέχρι χθες είχαν δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας σε BOX, VIP, Platinum & Gold. Από σήμερα θα έχουν δικαίωμα αγοράς και οι κάτοχοι εισιτηρίου Διαρκείας σε Silver & East A.Τα εισιτήρια που αναλογούν στον κόσμο της Ομόνοιας είναι 8967, αριθμός μικρός για να ικανοποιήσει τον μεγάλο κόσμο της ομάδας. Η Ομόνοια θα έχει στην διάθεση της το Βόρειο πέταλο και την Ανατολική κερκίδα, στο 3ο διαδοχικό ραντεβού της τελευταίας παράστασης της χρονιάς. Και με στόχο το ξεχωριστό three peat!

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα