ΑΕ Λεμεσού: Ο προεδρικός θώκος σε έναν αγνό ΑΕΛίστα, θετικά μηνύματα και ο συνδυασμός του

ΑΕ Λεμεσού: Ο προεδρικός θώκος σε έναν αγνό ΑΕΛίστα, θετικά μηνύματα και ο συνδυασμός του

Σάββας Νεοκλέους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αναμένεται εντός της ημέρας να υποβάλει υποψηφιότητα μαζί με τον συνδυασμό του για να ηγηθεί του σωματείου.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης του σωματείου της ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένη για την 24η Απριλίου 2024.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έχει ολοκληρώσει τις επαφές, διεργασίες και έχει έτοιμο συνδυασμό που στελεχώνεται από μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου και από αρκετά νέα μέλη του σωματείου.

Νικόλας Καρασαμάνης, Στέλιος Αυγολούπης, Δημήτρης Αγησιλάου, Ανδρέας Γεωργίου και Ιωάννης Μαλακτός είναι τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου που βρίσκονται στον συνδυασμό Κωνσταντίνου, ενώ έχουν απαντήσει θετικά για να συμπεριληφθούν σε αυτόν ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Χριστοδούλου, καθώς και οι Μάριος Νεοφύτου, Λάμπρος Σωτηρίου, Απόστολος Χ¨ Γιάννης και Μιχάλης Χριστοφόρου.

Σε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, τα μηνύματα που βγαίνουν προς τα έξω μέσα από τον παλμό των υποστηρικτών της ΑΕΛ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και «γαλαζοκίτρινα» στέκια της Λεμεσού, από την ώρα που διέρρευσε η πληροφορία ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου, είναι μονάχα θετικά. Αρκετοί είναι οι ΑΕΛίστες που τον γνωρίζουν εδώ και χρόνια από την παρουσία του στις κερκίδες όπου και εάν αγωνίζεται η αγαπημένη τους ομάδα.

Θετικά σχόλια και από το περιβάλλον του, τόσο από αυτούς που είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, όσο και από φιλικές σχέσεις που έχουν.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου από μικρός μαζί με τον πατέρα του, καθώς και τον αδερφό του, είχαν τις θέσεις τους εκεί στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου για να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ, αλλά και σε όποιο γήπεδο και εάν αγωνιζόταν η Λεμεσιανή ομάδα ταξίδευαν για να είναι πάντα στο πλευρό της.

Αν και φοιτητής στην Κρήτη, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ήταν ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΛ στην Αθήνα το 1996.

Πιστός, αγνός ΑΕΛίστας, που όποτε μπορούσε βοηθούσε με διάφορους τρόπους την αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα δε, επί εποχής Νίκου Χριστοδουλίδη στην προεδρία του σωματείου, βοηθούσε οικονομικά ακόμη και τα τελευταία χρόνια, όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα γύρισε σελίδα με τις εξελίξεις γύρω από την ποδοσφαιρική εταιρεία.

Σίγουρα, γνωρίζει και ο ίδιος, ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ένα πολύ δύσκολο δρόμο, εντούτοις, με τους συνεργάτες που έχει στο πλευρό του ευελπιστεί ότι μπορεί να οδηγήσει τον σύλλογο γενικότερα σε πολύ καλύτερες μέρες και να νιώθει ο κάθε ΑΕΛίστας υπερήφανος για το σωματείο του, για την ομάδα του.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα