Ανόρθωση: Το πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε, επαφές με... εξωτερικό

Ανόρθωση: Το πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε, επαφές με... εξωτερικό

Πάνος Λάρκος
anorthosi_15.4.2024
Αντιμετωπίζοντας τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα, η Ανόρθωση πήγε το ματς κόντρα στην Ομόνοια μέχρι εκεί που μπορούσε και μέχρι εκεί που άντεχε.

Με τόσα πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ανόρθωση εκτός των τεσσάρων γραμμών κάθε παιχνίδι είναι ένας μεγάλος αγωνιστικός Γολγοθάς. Απέναντι στην Ομόνοια ο Γιάννης Οκκάς προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές αλλά το γκολ δεν ήρθε που θα άλλαζε και τη ροή του αγώνα.

Σταδιακά η Ομόνοια βρήκε τα πατήματα της, η «Κυρία» δεν είχε φρεσκάδα στο γήπεδο και φάνηκε, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ότι ήταν και επηρεασμένη από πλευράς κούρασης. Έβγαλε λιγότερα τρεξίματα, η Ομόνοια ήταν πιο «φρέσκια» στο γήπεδο και πιο ποιοτική και εκμεταλλεύθηκε τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν και πήρε μία σημαντική νίκη.

Αγωνιστικά η Ανόρθωση πήγε το ματς μέχρι εκεί που μπορούσε και μέχρι εκεί που άντεχε. Για την Ανόρθωση καμία ήττα δεν είναι αρεστή αλλά άπαντες αναγνωρίζουν ότι οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες στην ομάδα και θέλοντας και μη επηρεάζονται τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και όλοι όσοι βρίσκονται εντός ή και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εντείνονται οι διεργασίες…


Ο Ανδρέας Σάντης και η διοίκηση του λέγεται ότι κάνουν διάφορες ενέργειες τις τελευταίες μέρες για να μπορέσουν να προσελκύσουν άτομα που θα είναι σε θέση να ρίξουν χρήμα και να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Λέγεται ότι έγιναν κάποιες επαφές στο εξωτερικό και υπάρχει μία κρυφή ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Άλλωστε, όλοι στην Ανόρθωση κρατάνε μικρό καλάθι σχετικά με το οικονομικό και δεν θέλουν να πετάνε στα σύννεφα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο και δεδομένο, όμως οι προσπάθειες για εξεύρεση χρημάτων για αποφυγή προσφυγών και κυρώσεων συνεχίζονται.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα