ΑΠΟΕΛ: Το «δύσκολο φεγγάρι» του Μαρκίνιος

ΑΠΟΕΛ: Το «δύσκολο φεγγάρι» του Μαρκίνιος

Newsroom
marquinhos
Ο Μαρκίνιος εδώ και λίγους μήνες δεν δικαιώνει στο γήπεδο τις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην κανονική περίοδο της σεζόν.

Είναι δεδομένο πως εδώ και λίγους μήνες, ο Μαρκίνιος δεν πατά καλά και δεν δικαιώνει στο γήπεδο τις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε από τις πολύ καλές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο στη σεζόν. Και όσο δεν είναι καλά ο Βραζιλιάνος, ο ΑΠΟΕΛ «πονά».
Γκολ, ασίστ, πολλά κερδισμένα φάουλ και κυρίως, κινήσεις που δεν μπορούσαν να αναχαιτηθούν εύκολα από τους αντιπάλους, περιελάμβανε το μενού έως τον πρώτο μήνα του 2024. Η κούραση αποτελεί τροχοπέδη για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, την ίδια ώρα που «τρώει» αρκετό… ξύλο στο γήπεδο από αντιπάλους και εκνευρίζεται. Ομως, επειδή είναι παίκτης με ποδοσφαιρικό εγωισμό και έντονη προσωπικότητα, δείχνει πεισμωμένος για να κάνει δυναμικό come back.
Έχοντας μεγάλο κίνητρο σ’ αυτό το φίνις της σεζόν. Να ξαναγίνει σημαντικός και πολύτιμος για τον ΑΠΟΕΛ, να δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την κατάκτηση του τίτλου και μέσα από τις εμφανίσεις του να ανεβάσει εκ νέου τις… μετοχές του. Λέτε φέτος να τα καταφέρει, τελειώνοντας τη δουλειά που πέρσι η ομάδα του άφησε στη μέση; Ιδωμεν…
Ο Σα Πίντο εμπιστεύεται τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Αυτές οι δύο εβδομάδες της διακοπής, τού προσφέρουν την ευκαιρία να δουλέψει πολύ περισσότερο μαζί του για να τον επαναφέρει σε καλή κατάσταση.
Άλλωστε, σε αυτήν τη διακοπή είναι ένας από τους βασικούς στόχους η αγωνιστική επαναφορά του Μαρκίνιος (και όχι μόνο), με τον Πορτογάλο να βλέπει κεφάτο τον παίκτη. Κάτι που τον κάνει χαρούμενο, φτάνει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, έχοντας σωστό πνεύμα.
Ο Βραζιλιάνος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, έχοντας μεγάλη επιρροή στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη. Ο Σα Πίντο ξέρει τι μπορεί να πάρει και τι μπορεί να του δώσει ο Μαρκίνιος, προσδοκώντας πως θα είναι ένα από τα ισχυρά όπλα στο φινάλε της σεζόν.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα