Ομόνοια: Ξέρει καλά από μεγάλα παιχνίδια, θέλει να φανεί συνεπής με ΑΕΚ

Ομόνοια: Ξέρει καλά από μεγάλα παιχνίδια, θέλει να φανεί συνεπής με ΑΕΚ

Newsroom
omonoia
Απέναντι σε ένα αντίπαλο, την ΑΕΚ (9/3,17:00), άκρως ποιοτικό που κυνηγά το στόχο του τίτλου και όντας εκτός κυπέλλου, η Ομόνοια θέλει να φανείς συνεπής, αποδεικνύοντας ξανά ότι ξέρει από μεγάλα παιχνίδια.

«Πλησιάσαμε τις θέσεις της Ευρώπης, κρατήσαμε ανοικτό τον δρόμο για το κάτι παραπάνω και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ανέβουμε και άλλο στη βαθμολογία και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας και για την μεγαλύτερη ανατροπή», ανέφερε μεταξύ άλλων χθες ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας. Λέγοντας ο Αντρέας Δημητρίου εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Ομόνοια θα παλέψει για τις όποιες ελπίδες έχει για το πρωτάθλημα. Εγχείρημα πολύ πολύ δύσκολο, πλην όμως όχι ακατόρθωτο, με μοναδική αλλά πολύ σημαντική προϋπόθεση, να συνεχίσει το «τριφύλλι» στους ίδια ψηλά στάνταρ και στο δρόμο των επιτυχιών. Και ανέφερε και το πιο προφανές ο φίλτατος Αντρέας, «πιο ρεαλιστικός στόχος ασφαλώς να κερδίσουμε την ΑΕΚ και μα κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο». Και όντως αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα για τους «πράσινους». Σε ένα ακόμη καθοριστικό ραντεβού, πιο υψηλών απαιτήσεων σε σχέση με το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Απέναντι σε ένα αντίπαλο άκρως ποιοτικό που κυνηγά το στόχο του τίτλου και όντας εκτός κυπέλλου, η Ευρώπη περνά μόνο μέσα από το μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Και άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι στο «Ηλίας Πούλλος» προεξάρχοντος του Γιάννη Αναστασίου, που κρατά χαμηλούς τόνους, δεν επιτρέπει σε κανένα να κάνει υπολογισμούς και τέτοια συναφή. «Με σεβασμό, ταπεινότητα… κάτω τη μπάλα, πάμε βήμα βήμα». Αλλά την ίδια στιγμή, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και τη ψυχολογία στα ύψη, απόρροια των επιτυχιών επί ημερών του Έλληνα κόουτς, με δυναμική για μια σπουδαία νίκη. Που αν έρθει θα έχει πολλαπλά ωφέλη, βαθμολογικά και όχι μόνο.

Ο κόσμος δηλώνει εντυπωσιακό παρών

Ημέρα και ώρα προσφέρονται, είναι ύψιστο το ενδιαφέρον για το παιχνίδι του Σαββάτου, αφού αυτή τη στιγμή η Ομόνοια κάνει δυνατό μπάσιμο στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και ο κόσμος ετοιμάζεται για πολύ αθρόα παρουσία. Ένα 10άρι χιλιάδες είναι ένας πολύ εφικτός στόχος, ενόψει του αυριανού ματς για να σπρώξει την ομάδα σε μια μεγάλη επιτυχία.

Το «τριφύλλι» σε φουλ απαρτία, επιστρέφων ο Λανγκ, κλείνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα. Αργότερα θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Δεν αναμένονται εκπλήξεις για την αρχική 11άδα.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα