Καρμιώτισσα: Αυτή τη φορά η επιστροφή να έχει και την ουσία

Καρμιώτισσα: Αυτή τη φορά η επιστροφή να έχει και την ουσία

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στη β΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον β΄ όμιλο.

Στην περασμένη αγωνιστική, αν και βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ η Καρμιώτισσα, δεν τα κατάφερε να φύγει από το Δασάκι της Άχνας με βαθμολογικό κέρδος έχοντας απέναντι της τον Εθνικό Άχνας.

Σήμερα στις 18:00 στο «Κατωκοπιά – Επιστροφή» η ομάδα των Πολεμιδιών θα φιλοξενηθεί από την ουραγό Δόξα.

Οι «πορτοκαλί» ψάχνουν το έκτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα που θα αυξήσουν και άλλο τις πιθανότητες για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο η Καρμιώτισσα έφυγε από εκεί με τον βαθμό της ισοπαλίας, 2-2 το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο ματς της 25ης αγωνιστικής στο «Στέλιος Κυριακίδης» επικράτησε με 3-1.

Το διπλό της Δόξας την περασμένη αγωνιστική επί του Απόλλωνα, αναπτέρωσε τις ελπίδες στην ουραγό για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη σωτηρία της, εντούτοις, η Καρμιώτισσα, μη έχοντας άλλο στόχο και σκοπό, πάει στο γήπεδο της Περιστερώνας θέλοντας τη νίκη και μόνο αυτή για να μην δώσει δικαιώματα στις ομάδες που είναι πιο κάτω από αυτή να την πλησιάσουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτή τη στιγμή η Καρμιώτισσα είναι στην 5η θέση του β΄ ομίλου με 20 βαθμούς και την ακολουθούν Οθέλλος και ΑΕΖ με 16 και Δόξα με 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα