ΑΠΟΕΛ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» για τον Κοσταντίνοφ

ΑΠΟΕΛ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» για τον Κοσταντίνοφ

Newsroom
konstadinov
Αγωνία επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ για τον τραυματισμό του Γκέοργκι Κοσταντίνοφ στο χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον ΑΠΟΕΛ, σχετικά με τον τραυματισμό του Γκεόργκι Κοσταντίνοφ. Σε διεκδίκηση της μπάλας, όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό, δεν πάτησε καλά το πόδι του και λίγο έλειψε να πάθει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά.

Το θετικό είναι πως ο Βούλγαρος μέσος, αμέσως μετά την ιατρική φροντίδα, σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα για λίγα ακόμα λεπτά. Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο δεν υποχώρησαν σε σημείο που θα του επέτρεπαν να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και μοιραία, έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Κοσταντίνοφ, δεν πέρασε σήμερα (26/2) από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις αφού υπάρχει πρήξιμο στον αστράγαλό του. Δεν θα επιβαρύνει το σημείο που τραυματίστηκε και όταν ξεφουσκώσει, θα περάσει από εξετάσεις ώστε να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του προβλήματος και κυρίως, πόσες μέρες θα πρέπει να απέχει των προπονήσεων.

Δεν αντιλέγει κανείς πως η αναγκαστική αλλαγή του Βούλγαρο μέσου, επηρέασε τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι που διεξήχθη στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ. Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Σα Πίντο στη φετινή σεζόν και γι΄αυτό, εξάλλου, επικρατεί αγωνία όσον αφορά στο πρόβλημα που αποκόμισε.

Στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων, θέλουν να πιστεύουν ότι ο σύντομα ο Κοσταντίνοφ θα είναι ξανά διαθέσιμος αφού οι αγώνες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σημαντικοί όσον αφορά στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα