Πρόδρομος Πετρίδης: «Οριστικό όχι για πώληση Ντάλσιο, πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα» (vid)

Πρόδρομος Πετρίδης: «Οριστικό όχι για πώληση Ντάλσιο, πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα» (vid)

Newsroom
prodromos petridis
Στο podcast pro show μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, κάνοντας αναφορά για τη φετινή πορεία της ομάδας, τον Σα Πίντο, την ΚΟΠ, τα πλέι οφ, τον Ντάλσιο και πολλά ακόμα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στο podcast pro show αναφορικά με την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, τον Σα Πίντο, τα επεικείμενα πλέι οφ και πολλά ακόμα. Παράλληλα, σε ερώτηση γιατί δεν παραχωρείται ο Ντάλσιο ο κ, Πετρίδης τόνισε:

« Για τον Ντάλσιο ήρθε και επίσημη πρόταση. Έχει και δυο μήνες που το συζητάμε.Ξεκίνησε από 250.000 η προσφορά για τον ποδοσφαιριστή από αρχές Δεκεμβρίου, τέλη Νοεμβρή . Με το χειρισμό που κάναμε, η πρόταση σήμερα είναι 1 εκατομμύριο. Μέχρι την Πέμπτη, Παρασκευή ήταν στις 800.000. Το Σάββατο πρώι είχαμε μια συνάντηση οι αντιπροέδροι, με τον προπονητή μας. Ο προπονητής μας είπε ότι αγωνιστικά τον θέλω, αλλά οι απόφαση είναι δική σας. Δεν μπορώ να μην πουλήσεις, να στερηθείς οποιοδήποτε εισόδημα. Φεύγοντας από τη συνάντηση που είχαμε με τον προπονητή, συνομίλησα με τους αντιπροέδρους μου, αξίωσα περισσότερο ποσό από την ομάδα αν ήθελε πραγματικά. Η ομάδα έδωσε ακόμα 100.000. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να πω ότι θα παραχωρηθεί ο Ντάλσιο. Είναι όχι. Είναι οριστικό όχι, εκτός αν έρθει κάτι εξωφρενικό. Και πάλι όμως σαν διοίκηση και σαν πρόεδρος θα προβληματιστώ, γιατί πάση θυσία ο στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα ούτως ώστε να εξασφαλίσει τους ομίλους του Κόνφερνς Λιγκ, που είναι περίπου στα 6 εκατομμύρια και δεν θα θυσιάσω 1 εκατομμύριο για τα έξι.

Δείτε το βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα