Νέα Σαλαμίνα: «Βράζουν» ξανά με Φωτίου, προχωρούν σε ενέργειες

Νέα Σαλαμίνα: «Βράζουν» ξανά με Φωτίου, προχωρούν σε ενέργειες

Πάνος Λάρκος
φωτιου νεα σαλαμινα
Οι διαιτητικές αποφάσεις του Κωνσταντίνου Φωτίου έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία ετοιμάζει καταγγελίες σε βάρος του. Συγχρόνως, έντονος είναι ο προβληματισμός του Χριστοδούλου σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νάρσινγκ.

Το παιχνίδι χθες (19/2) απέναντι στην Πάφο σημαδεύτηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις του Κωνσταντίνου Φωτίου ο οποίος για μία ακόμη φορά έκανε σοβαρά λάθη εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας. Λάθη τα οποία στοιχίζουν και προκαλούν εύλογα ερωτήματα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Φωτίου σε δυο περιπτώσεις δεν απέβαλε ποδοσφαιριστές της Πάφου (23΄, 72΄), ενώ λάθη έγιναν και εις βάρος της Πάφου, όμως ο Φωτίου δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σοβαρά λάθη εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας. Πέρσι στα προημιτελικά του κυπέλλου ο Φωτίου έδωσε εναντίον της Νέας Σαλαμίνας ανύπαρκτο πέναλτι στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αμμοχώστου να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Τότε ο Φωτίου είχε τιμωρηθεί με ένα μήνα αποκλεισμό και τώρα στη Νέα Σαλαμίνα διερωτώνται ποια θα είναι η απόφαση μετά και τα όσα έγιναν στο «Στέλιος Κυριακίδης». Αν και πρόθεση της διοίκησης δεν ήταν να ασχοληθεί, ειδικά τη δεδομένη στιγμή με τη διαιτησία, εντούτοις τα όσα έγιναν δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στους ανθρώπους της ομάδας.

Πιθανόν να καταγγελθεί επίσημα, πιθανόν να σταλούν επιστολές σε Μεσίνα, ΚΟΠ και επιτροπή διαιτησίας. Όποια απόφαση και να παρθεί από πλευράς διοίκησης δεν αναμένεται να σηκώσουν μπόλικη σκόνη μιας και δεν θέλουν η ομάδα να αποπροσανατολιστεί από τον μεγάλο στόχο που είναι το ματς κυπέλλου με την Πάφο σε μία βδομάδα.

Ανησυχία για Νάρσινγκ…


Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Νάρσινγκ στο ματς με την Πάφο μιας και φαίνεται να αντιμετώπισε ξανά τράβηγμα και αυτό αποτελεί πρόβλημα για τον Χριστοδούλου. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Για την ώρα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα