Ομόνοια: Δουλειά ενόψει Ανόρθωσης και πίστη για το τρίποντο

Ομόνοια: Δουλειά ενόψει Ανόρθωσης και πίστη για το τρίποντο

Newsroom
omonoia
Με ανεβασμένη τη ψυχολογία και σημαντικές επιστροφές βάζει μπρος ενόψει Ανόρθωσης (9/2,19:00) η Ομόνοια, σε ένα κομβικό ματς, που αν το κερδίσει θα της αλλάξει προς το καλύτερο το μέλλον της.

Με τη ψυχολογία στα «ύψη» μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα, η Ομόνοια αρχίζει την προετοιμασία της για το κομβικό ματς κόντρα στην Ανόρθωση, το οποίο αν κερδίσει, αλλάζει προς το καλύτερο το μέλλον της.

Η σπουδαία από κάθε άποψη εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα και δη με τον τρόπο που ήρθε, έφερε μεγάλη ανακούφιση στο «πράσινο» στρατόπεδο. Με τους παίκτες να «ξεσπάνε», καθώς το είχαν μεγάλη ανάγκη, όπως και ο κόσμος. Η ηρεμία που μπορεί να της προσδώσει με τα όσα προηγήθηκαν, άκρως σημαντική, ενώ η λογική λέει, ότι η ομάδα θα κατέλθει στο νέο ντέρμπι, αυτό της Παρασκευής με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, με πολύ καλύτερη ψυχολογία και πίστη.
Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ματς και πολύ κομβικό θα λέγαμε. Κατά την άποψη μας, ίσως να αποδειχθεί και turning point, εφόσον το «τριφύλλι» καταφέρει να πανηγυρίσει 2ο διαδοχικό τρίποντο.

Σαφώς και το αγωνιστικό πρόσωπο δεν ήταν καλό στα δύο πρόσφατα ντέρμπι, με ΑΕΚ και Απόλλων, όμως είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει με την επάνοδο βασικών μονάδων. Προεξάρχοντος του κορυφαίου της παίκτη και πρώτου σκόρερ της Γουίλι Σεμέδο, η απουσία του οποίου ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Παρών θα είναι επίσης ο Κακουλλής, ο Κουλιμπαλί εάν δεν τιμωρηθεί με έξτρα αγωνιστική για την κόκκινη, επίσης, ενώ λογικά στην αποστολή θα είναι και ο Χαμάς. Κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει ο Σίμιτς, εκτός θα είναι οι Αλιούμ και Μπασιρού.

Ο κόουτς Ρέιχνταλ, που αμφισβητήθηκε πριν καλά καλά μάθει τους παίκτες του και έχοντας πλειάδα απουσιών, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του κόσμου θα πρέπει να φτιάξει την εικόνα της Ομόνοιας. ´Ηταν άλλωστε ο πρώτος μετά το ματς με τον Απόλλωνα που επισήμανε ότι η ομάδα του θέλει δουλειά σε αρκετούς τομείς, για να μπορέσει να
ανεβάσει επίπεδο και να είναι εν δυνάμει διεκδικήτρια.

Εν αναμονή της συνέντευξης του προέδρου

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από το γραφείο τύπου της ομάδας, πριν τον αγώνα της Παρασκευής με την Ανόρθωση, θα τοποθετηθεί ο Σταύρος Παπασταύρου. Είχε προαναγγελθεί πριν λίγες μέρες και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο πρόεδρος της Ομόνοιας όπως έχουμε ήδη σημειώσει, βγαίνει μπροστά.
Τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο είναι αρκετά. Το σκεπτικό της απόλυσης Γέσπερ και όλα όσα αφορούν στην αποτυχημένη όπως αποδείχθηκε επιλογή Αθλητικού Διευθυντή, πως προχωρά ο οργανισμός μετά τον Σουηδό, η καθυστέρηση για ακόμα μία χρονιά στον προγραμματισμό, το θέμα του γηπέδου, το τηλεοπτικό, είναι βέβαιο ότι θα είναι μέσα στην ατζέντα της συζήτησης.
Αναμένουμε σύντομα την επίσημη ενημέρωση και όπως είναι λογικό, ο κόσμος περιμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία, να ακούσει τον πρόεδρο να τοποθετείται, επί όλων αυτών των «καυτών» θεμάτων.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα