Ομόνοια, Ρέιχνταλ: « Ήμασταν τυχεροί απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά είχαμε και καρδία»

Ομόνοια, Ρέιχνταλ: « Ήμασταν τυχεροί απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά είχαμε και καρδία»

Newsroom
ρειχνταλ απολλων ομονοια
Δείτε τι υποστήριξε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της Ομόνοιας, στον απόηχο της νίκης της ομάδας του επί του Απόλλωνα (4/2,1-2), για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το «Αλφαμέγα» για πρώτη φορά.

Ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς, αλλά και για τις σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά όσα είπε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Είναι σημαντική η νίκη σήμερα. Με την Πάφο σταθήκαμε άτυχοι αλλά σήμερα τυχεροί. Πρέπει να δουλέψουμε τις τοποθετήσεις μας στο γήπεδο, είχαμε λίγες επιλογές στις θέσεις. Ο Λέζιακς αγωνίστηκε ως εξτρέμ, ο Φράνσον δεν ήταν στη φυσική του θέση. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, σε αντεπιθέσεις, σε μπαλιές. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, αναπληρώσαμε την ήττα από την Πάφο».

Για τις επιστροφές:

«Στα πρώτα δύο παιχνίδια (Δόξα και Ύψωνα) ήταν πιο ισορροπημένο το ρόστερ. Ο Κουλιμπαλί επιστρέφει με Ανόρθωση, έρχεται ο Σεμέδο από το Κόπα Άφρικα, ο Σίμιτς είναι τραυματίας. Αν ερχόμασταν ισοπαλία με την ΑΕΚ θα ήμασταν πιο κοντά στην βαθμολογία. Θέλουμε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς, όχι μόνο σε μικρά διαστήματα. Ήμασταν τυχεροί αλλά είχαμε καρδιά»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / MARIOS GRIGORIOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα