Καρμιώτισσα: «Παράκληση της διοίκησης είναι να μας ενημερώσουν γιατί έγινε αλλαγή στον VAR»

Καρμιώτισσα: «Παράκληση της διοίκησης είναι να μας ενημερώσουν γιατί έγινε αλλαγή στον VAR»

Newsroom
καρμιωτισσα αθλη διευθ
Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της Καρμιώτισσας σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (1/2,4-1), και ζήτησε εκ μέρους της διοίκησης να μάθει τον λόγο που έγινε αλλαγή στον VAR.

Η Καρμιώτισσα υπέστη μία βαριά ήττα στο ΓΣΠ, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει τη νίκη με 4-1 στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Έντονα είναι τα παράπονα από την πλευρά των φιλοξενούμενων, με τον αθλητικό διευθυντή, Γιάννη Βιολάρη, να παίρνει θέση κατά της διαιτησίας και του VAR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον απόηχο του αγώνα:

«Παράκληση της διοίκησης είναι να μας ενημερώσουν γιατί έχει γίνει αλλαγή στον VAR. Ενώ είχε οριστεί την Τρίτη να είναι ξένος ο VAR και ήταν ορισμένος ξανά στο παιχνίδι της Δόξας σήμερα. Διερωτόμαστε γιατί έχει γίνει αλλαγή στο δικό μας παιχνίδι και δεν έχει γίνει αλλαγή στο άλλο. Ελπίζω να μην δικαιωθούμε και να μας πουν ότι είχαμε πέναλτι ξανά. Θεωρώ ότι ένας εκ των εποπτών στο 1-1 ενώ πήγαινε ο Ρασβάν μόνος του, έδωσε ένα επιθετικό φάουλ το οποίο θέλω να πιστεύω ότι μπορούσε να τον αφήσει.

Θα δούμε τις αναλύσεις, δεν είμαστε εναντίον των διαιτητών. Απλά περιμένουμε μια απάντηση, να μας πουν για την αλλαγή του VAR. Γιατί υπήρξε μια φάση, στην οποία μας έχουν ενημερώσει τηλεοπτικά ότι είχε γίνει παράβαση στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο και ο VAR έδωσε εντολή στον διαιτητή να συνεχίσει»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα