Πάφος: Χωρίς Ζάιρο, ο Καρσέδο πάει για τη νίκη που θα γίνει η «σανίδα σωτηρίας» του

Πάφος: Χωρίς Ζάιρο, ο Καρσέδο πάει για τη νίκη που θα γίνει η «σανίδα σωτηρίας» του

Newsroom
καρσεδο νικη 2
Ο Καρσέδο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζάιρο ενόψει του ματς κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (22/1), την ώρα που ο Ισπανός δεν έχει περιθώριο λάθους, καθώς η καρέκλα του στην ομάδα της Πάφου «τρίζει».

Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Πάφο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta (22/1).

Ο Καρσέδο δεν θα έχει στην αποστολή του έναν από τους πιο κομβικούς του παίκτες, τον Ζάιρο, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Ο Βραζιλιάνος είχε «κληρονομήσει» έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αναμέτρησης των Παφιανών, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το διάστημα για το οποίο θα χρειαστεί να απουσιάσει, ούτε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ωστόσο έχουν ενταθεί οι ανησυχίες στον σύλλογο, καθώς ο ίδιος αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ που συμβάλλει τα μέγιστα στο δημιουργικό κομμάτι.

Εκτός θα μείνει και ο Δημητρίου, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ο Καρσέδο θέλει νίκη πάση θυσία, καθώς η θέση του είναι κάθε άλλο παρά εύκολη μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Δύσκολη η αποστολή του Ισπανού απέναντι στην ΑΕΚ, και η έκβαση του συγκεκριμένου ματς ίσως κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο της Πάφου.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα