Νέα Σαλαμίνα: Έτοιμη να δώσει και την ψυχή της και να αποβάλει την… «κατάρα»

Νέα Σαλαμίνα: Έτοιμη να δώσει και την ψυχή της και να αποβάλει την… «κατάρα»

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Δίψα, ανυπομονησία, αγωνία και στο βάθος πρόκριση. Αυτά είναι που συναντά κανείς λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με το ΑΠΟΕΛ ενόψει και του αποψινού μονού αγώνα κυπέλλου και πιθανόν παίζεται όλη η χρονιά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Και αυτό γιατί σε περίπτωση αποκλεισμού θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου εκτός απροόπτου θα μείνει στο δεύτερο γκρουπ και δεν θα έχει κανένα κίνητρο μιας και δεν πρόκειται να κινδυνέψει και κάθε ματς βαθμολογικά θα είναι αδιάφορο. Μέσα από το κύπελλο θέλει να κρατήσει τη φλόγα αναμμένη και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ οι ερυθρόλευκοι έχουν τραγική προϊστορία. Τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν το 2011 με γκολ τότε του Ντιέγκο Λεόν. Από τότε μετρούν ισοπαλίες και ήττες.

Συγκεκριμένα από την τελευταία νίκη της Νέας Σαλαμίνας το 2011 οι δυο ομάδες συναντήθηκαν 35 φορές. Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε 32 φορές και τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Αυτό από μόνο του δίνει ένα ακόμη κίνητρο στην ομάδα του Χριστοδούλου για να αποβάλει αυτή την κατάρα που κρατά πάνω από 12 χρόνια!

Ερωτηματικό στ’ αριστερά…

Αγωνιστικά θα κριθεί όπως φαίνεται την τελευταία στιγμή τι θα κάνει ο Κύπριος τεχνικός στο αριστερό άκρο της άμυνας μιας και Λέουκο και Κονατέ δεν προπονήθηκαν φουλ τις τελευταίες μέρες.

Διψασμένος ο κόσμος…

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος ο οποίος θα βρεθεί στο «Αμμόχωστος» σήμερα. Μπορεί να είναι καθημερινή μέρα ο αγώνας όμως υπάρχει μεγάλη θέληση και δίψα από τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που θέλουν να το μεταφέρουν και στους ποδοσφαιριστές από την κερκίδα. Γι’ αυτό και θα είναι δυναμική η παρουσία τους.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα