Ομόνοια: Η «ανάγνωση» Ρεκντάλ και η ανάγκη για νικηφόρο ντεμπούτο

Ομόνοια: Η «ανάγνωση» Ρεκντάλ και η ανάγκη για νικηφόρο ντεμπούτο

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΕΛ
Ο απόηχος της χθεσινής παρουσίασης του Τσέτιλ Ρεκντάλ όπως είναι λογικό παραμένει στο επίκεντρο του «πράσινου» ρεπορτάζ.´Ομως δεν υπάρχει καθόλου χρόνος, κάποιες φορές είναι και αδυσώπητος, ούτε για τον ίδιο, κυρίως για την ομάδα, που θα πρέπει να βρει τρόπο αύριο να κερδίσει τη Δόξα (13/01,19:00).

Στο επίκεντρο του ρεπορτάζ της Ομόνοιας παραμένει ο απόηχος της χθεσινής παρουσίασης του Τσέτιλ Ρεκντάλ, ο οποίος όμως θα πρέπει να βρει τους τρόπους για να κερδίσει η ομάδα του τη Δόξα (13/01,19:00).

Οπαδός του επιθετικού κυριαρχικού ποδοσφαίρου με εντάσεις, ανεβάσματα των μπακ, θιασώτης των πολλών γκολ, ώστε να προσφέρει ευχαρίστηση στον κόσμο», δήλωσε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο νέος προπονητής της Ομόνοιας.
´Eδειξε δε καλά πληροφορημένος για τα «θέλω» του κόσμου αλλά και της ιστορίας της Ομόνοιας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει την Ομόνοια να είναι νούμερο ένα και αν μπορεί να μπει σε όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ ή ακόμη καλύτερα, όσο δύσκολο κι αν είναι, του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο 55χρονος Νορβηγός κόουτς στάθηκε και στο γεγονός ότι έχει καλές δομές η ομάδα και δε θα επιχειρήσει με το καλημέρα «δραματικές» αλλαγές. Ειδικά αλλαγή συστήματος με τριάδα στην άμυνα. Κάποιες πρώτες πινελιές εικάζω θα δούμε.

Στόχος το νικηφόρο ντεμπούτο

Πάντοτε το ντεμπούτο ενός προπονητή είναι ιδιαίτερο. Και ο Νορβηγός κόουτς με μόλις 2 προπονήσεις, καλείται να καθοδηγήσει νικηφόρα από το πάγκο το «τριφύλλι». Το ότι είναι ουραγός η Δόξα δε λέει τίποτα. Απεναντίας με Πετράκη στο πάγκο είναι ανεβασμένη, προέρχεται από τη σπουδαία νικη επί της Πάφου, έχοντας επίσης νικήσει και τον ´Αρη. ´Εχει δε ενισχυθεί με 4εις παίκτες και εδώ καλείται το υπόλοιπο σταφ της Ομόνοιας να βοηθήσει τον κύριο Ρέκταλ, να εμπεδώσει πέραν του δικού του ρόστερ, τι θα βρει αύριο απέναντι του. Το πρωτάθλημα μας έχει περάσει σε μια “κομβική” χρονική περίοδο και όσο οι αγωνιστικές λιγοστεύουν, τόσο θα πρέπει να μειωθούν και οι απώλειες εάν θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Κάτι που και ο ίδιος παραδέχτηκε χτες, ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου περιθώρια νέων απωλειών. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Νορβηγός προπονητής αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Φαμπιάνο που έκανε αγώνα δρόμου και δείχνει να προλαμβαίνει το αυριανό παιχνίδι. Πάντως ο Παπαστυλιανού έδειξε ετοιμότητα απέναντι στον ´Αρη. Επίσης παρών θα είναι και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΖ. Δεν υπολογίζονται οι 4εις διεθνείς, οι, Σεμέδο, Καρίμ, Ουζόχο και Κασάμα.

Και το «κεφάλαιο» ενίσχυση σε πρώτο πλάνο

Εντείνονται οι διεργασίες ενίσχυσης, με βάση και τα «θέλω» του νέου προπονητή. Εκ πρώτης δεν αλλάζει και κάτι πολύ ουσιώδες, Ειλημμένη η απόφαση απόκτησης ενός ικανού φορ, αλλά και ενός ακραίου αμυντικού. Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, είτε μέσω πιο ενδελεχούς αξιολόγησης του κυρίου Ρέκνταλ, είτε αν τελικά παραχωρηθεί ο Λανγκ.
ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα