Πετράκης: «'Ηταν το πιο μεστό μας παιχνίδι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο»

Πετράκης: «'Ηταν το πιο μεστό μας παιχνίδι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο»

Newsroom
δοξα
Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Πάφο, εξέφρασε ο προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης, ενώ έδωσε τα εύσημα και στον τερματοφύλακα της ομάδας Αλέξανδρο Αντωνίου.

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης, μετά από τη μεγάλη νίκη με 1-0 της ομάδας του κόντρα στην Πάφο.

« Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Τα περιθώρια βελτίωσης για εμάς είναι ακόμα πολυ μεγάλα για να φτάσουμε σε ένα σημείο πάνω από το όριο του υποβιβασμού. Καλή συνέχεια.

Η Δόξα για κάποιον πριν φαινόταν πως θα ήταν δύσκολο να παραμείνει. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να εξελιχθούμε.

Ο Aλεξανδρος Aντωνίου το έδειξε και με την Kαρμιώτισσα. Δείχνει ότι έχει τα φόντα πως μπορεί να παίζει σε αυτή την ομάδα και την πρώτη κατηγορία.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα