Ομόνοια: Ο χαρακτήρας που χρειάζεται για να αλώσει το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», τα ευχάριστα για Αλιούμ και η περιβόητη συνέντευξη Γέσπερ

Ομόνοια: Ο χαρακτήρας που χρειάζεται για να αλώσει το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», τα ευχάριστα για Αλιούμ και η περιβόητη συνέντευξη Γέσπερ

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Το υψηλό εμπόδιο που προβάλει ενώπιον της Ομόνοιας την Κυριακή είναι δεδομένο, αλλά καλείται να δείξει χαρακτήρα και να πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Ο πρωταθλητής Άρης με τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, δεν έχει περαιτέρω περιθώρια απωλειών, ως εκ τούτου αυτό τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. ´Ομως το «τριφύλλι» βλέπει τα του οίκου του. Η Ομόνοια επιθυμεί διακαώς να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο στο «Αλφαμέγα», για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου και σε απόσταση βολής από την κορυφή. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να δείξει χαρακτήρα, ταυτότητα, απαράμιλλο πάθος, συσπείρωση λόγω και των σημαντικών απουσιών και ορθό πλάνο από την τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι και σε θέμα εντάσεων, απέναντι σε μια ομάδα εξαιρετική στο fitness. Ο κόσμος εν ριπή οφθαλμού έκανε άλλο ένα sout και με την παρουσία του θα είναι ασπίδα της ομάδας για τη νίκη.

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Αλιούμ

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Σαιντού Αλιούμ σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, απέφυγε τα χειρότερα, αλλά εξακολουθεί να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Θα δοκιμάσει πάντως σήμερα να προπονηθεί. Ανεβάζει ρυθμούς ο Μάθιους που «τρέχει» να προλάβει, δύσκολα προλαμβαίνει ο Φαμπιάνο. Εκτός, είναι οι Γουίλι Σεμέδο, Φρανσίς Ουζόχο, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μορέτο Κασάμα. Ειδικά η απώλεια του Σεμέδο είναι μεγάλη και θα είναι ένα «στοίχημα» για τον κόουτς Αυγουστή, να μπορέσει να βρει λύσεις.

Σε αναμονή για τη συνέντευξη Γέσπερ Γιάνσον

Πήρε αναβολή η χθεσινή αναγγελθείσα συνέντευξη του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας Γέσπερ Γιάνσον. Αναμένουμε ότι θα δημοσιευθεί σήμερα. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία να ακούσει κάτι για το κεφάλαιο ενίσχυση, μετά τον πορτιέρε Παπαστυλιανού, ο οποίος ετοιμάζεται να ριχτεί στα βαθιά, κάνοντας ντεμπούτο στο Κυριακάτικο ντέρμπι.

ΑΓ

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα