Άρης Λεμεσού, Λυσάνδρου: «Η απευθείας κόκκινη στον Σπιλέφσκι ήταν λάθος»

Άρης Λεμεσού, Λυσάνδρου: «Η απευθείας κόκκινη στον Σπιλέφσκι ήταν λάθος»

Newsroom
σπιλεφσκι κοκκινη
Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη Λεμεσού πήρε θέση σχετικά με την αποβολή του Αλεξέι Σπιλέφσκι στο ματς κόντρα στην Πάφο (3/1,1-0), υποστηρίζοντας παράλληλα πως υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας εντός του Ιανουαρίου.

Ο Λύσανδρος Λυσάνδρου παραχώρησε συνέντευξη στο Digital TV και στάθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι του Άρη για την 17η αγωνιστική απέναντι στην Πάφο, από το οποίο ξεχώρισε η κόκκινη κάρτα στον Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την απόφαση του διαιτητή ως λανθασμένη, δικαιολογώντας τον Λευκορώσο τεχνικό για την συμπεριφορά του μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Παράλληλα, ο πρόεδρος μίλησε για την ενίσχυση του ρόστερ, λέγοντας πως δεν αποκλείεται να γίνουν μεταγραφές εάν βρεθούν καλές περιπτώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε για την αποβολή Σπιλέφσκι:

«Θεωρώ ότι η κάρτα χθες ήταν υπερβολική. Μετά το τέλος του αγώνα σίγουρα κακώς διαμαρτυρήθηκε, όμως, θα πρέπει και οι διαιτητές κάποιες φορές να το βλέπουν και λίγο διαφορετικά. Άλλο η διαμαρτυρία που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής, ένας προπονητής. Δεν μπορεί να τιμωρηθεί απευθείας με κόκκινη κάρτα, θεωρώ ότι ήταν λάθος.

Δέχθηκε γκολ η ομάδα στο τέλος, υπήρχαν κάποια νεύρα θα έπρεπε ο διαιτητής να ήταν λίγο πιο ανθρώπινος. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα. Σίγουρα θα μας επηρεάσει η απουσία του από τον πάγκο αλλά τα υπόλοιπα παιδιά του προπονητικού τιμ είναι αρκετά καλοί.»

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Οι μεταγραφές είναι θέμα του προπονητή μαζί με το σκάουτινγκ. Αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση σίγουρα θα γίνει μεταγραφή. Αν δεν υπάρχει όπως και πέρσι δεν θα γίνει... Ήδη έχουμε κάνει μια με τον νεαρό Πολωνό.

Άν και εφόσον υπάρχει κάτι το οποίο θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από το υφιστάμενο ρόστερ τότε θα γίνει...Αν όλα πάνε καλά και με την επιστροφή κάποιων τραυματιών πιθανόν να μην γίνει μεταγραφή.»

@Photo credits: TELIS CHRISTOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα