ΑΕ Λεμεσού: Μπαίνοντας στα πιο βαθιά του ξεσπάσματος του κάπτεν

ΑΕ Λεμεσού: Μπαίνοντας στα πιο βαθιά του ξεσπάσματος του κάπτεν

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕΛ
Η ΑΕ Λεμεσού πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στην ήττα με 3-1 από την Ομόνοια, προκαλώντας το «ξέσπασμα» του αρχηγού της.

Με το πέρας του πρόσφατου εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με την Ομόνοια, όπου η Λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε νέα ήττα με 3-1, στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας της τρέχουσας σεζόν, ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων, Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, είχε το κουράγιο και μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι που μετέδιδε ζωντανά την αναμέτρηση.

Δεν είπε πολλά, εντούτοις, οι ατάκες του είχαν αρκετό νόημα…

Αν τις πιάσει κάποιος και τις αναλύσει και που γνωρίζει κάποια πράγματα που συμβαίνουν φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, τότε μπορεί να αντιληφθεί τα μηνύματα που θέλησε να στείλει με αυτά που ανέφερε ο αρχηγός της Λεμεσιανής ομάδας.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία. Αυτό που μετρά είναι πως δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν είναι σωστό για τον κόσμο μας. Αρκετά με τις δικαιολογίες. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο» ήταν τα λόγια του αρχηγού της ΑΕΛ, Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, με το πέρας της αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η Λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε τη 10η ήττα στον φετινό μαραθώνιο.

Είναι γεγονός πως από το περασμένο καλοκαίρι, όταν η ΑΕΛ μπήκε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, όλο δικαιολογίες υπάρχουν, είτε δια στόματος του εκπροσώπου τύπου, Πλουτή Αβραάμ, είτε με ανακοινώσεις της διοίκησης που ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά το τέλος θητείας Ανδρέα Σοφοκλέους και ποδοσφαιρικής εταιρείας, είτε ακόμη και από τοποθετήσεις του προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη, σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ, ο οποίος είναι από τους πρώτους που παίρνουν τον… παλμό του καθενός που είναι «ένοικος» του αποδυτηρίου της ομάδας και του προπονητικού κέντρου, γνωρίζει όσο λίγοι το τι προβλήματα υπάρχουν, το πως έχουν οι σχέσεις των μελών της «γαλαζοκίτρινης» ποδοσφαιρικής οικογένειας (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες), Ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς είναι από τις… παλιές καραβάνες του υφιστάμενου ρόστερ της ΑΕΛ, άρα τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία.

Πόσω δε, όταν λέει πως αυτό που παρουσιάζει η ΑΕΛ στους αγωνιστικούς χώρους δεν είναι σωστό για τους φιλάθλους της και κυρίως το ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές σε διάφορα πράγματα υποδεικνύοντας από τον πρώτο που είναι… κομμάτι αυτής της ομάδας μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη της.

Εμείς το αντιλαμβανόμαστε σα να πηγαίνει προς πάσα κατεύθυνση (πριν τον κόσμο φυσικά που αυτός κάνει το καθήκον του σε κάθε αγωνιστική). Προς τη διοίκηση, προς το τεχνικό επιτελείο και προς τους ποδοσφαιριστές, εκεί είναι η… μπηχτή κατά την άποψη μας ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.

Άραγε ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει, για να ξεσπάσει ο κάπτεν, σίγουρα όχι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα