Πάμπλο Ματσίν: «Έρχομαι σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία» (vid)

Πάμπλο Ματσίν: «Έρχομαι σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία» (vid)

Newsroom
pablo machin
Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν, ο οποίος έκανε λόγο για ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Πάμπλο Ματσίν. Έκανε λόγο για ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

«Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και να αγωνίζεται στην Ευρώπη; πρέπει να προχωρήσουμε βήμα προς βήμα και να προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα ισορροπημένη και ανταγωνιστική» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για το πως αποφάσισε να έρθει στον Απόλλωνα, τόνισε: «Όταν ο Μάκης, ο αθλητικός διευθυντής επικοινώνησε μαζί μου για να δει αν ήμουν διαθέσιμος, για να έρθω σε μια ομάδα όπως τον Απόλλωνα, με τράβηξε πολύ το πλάνο γιατί για μένα είναι μια πρόκληση»

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα