ΑΠΟΕΛ: Φοβερή η εξέλιξη του Σταύρου Γαβριήλ!

ΑΠΟΕΛ: Φοβερή η εξέλιξη του Σταύρου Γαβριήλ!

Newsroom
ΓΑΒΡΙΗΛ
Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, Σταύρος Γαβριήλ «κεντρίζει τα βλέμματα» με τις εξαιρετικές έως τώρα εμφανίσεις του.

Έκανε την περσινή σεζόν το «αγροτικό» του αγωνιζόμενος στον Ακρίτα Χλώρακας, μάζεψε ένα σωρό εμπειρίες και επέστρεψε στην ομάδα της καρδίας του για να χτίσει το μέλλον του. Και φέτος έκανε απότομο «μπαμ»!

Ο Σταύρος Γαβριήλ, ομολογουμένως, δεν αστειεύεται. Και το απέδειξε άλλη μία φορά στο ντέρμπι με την Ομόνοια, τρελαίνοντας τους Αποελίστες… Αγωνιζόμενος ως αλλαγή, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με άπιαστο σουτ και μετά από δικό του επίσης δυνατό σουτ, ο Τσεπάκ πήρε το ριμπάουντ, γράφοντας τον επίλογο.

Ο 21χρονος, όχι μόνο ανταποκρίνεται πλήρως (και) στα νέα καθήκοντα που του ανατέθηκαν φέτος ( από εξτρεμ έγινε φορ), αλλά φροντίζει να περνά το μήνυμα πως το μέλλον του ανήκει, φτάνει να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση τη σκληρή δουλειά. Εννοείται ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ωστόσο με την εξέλιξη που παρουσιάζει και την ετοιμότητα να αρπάζει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δείχνει ότι μπορεί να καθιερωθεί στον ΑΠΟΕΛ, προσθέτοντας χρώμα στα όνειρά του.

Ο αριστεροπόδαρος Γαβριήλ, ξεχωρίζει για τη μαχητικότητα, το πείσμα και κυρίως την αποφασιστικότητα του. Τελειώνει τις φάσεις και πρωτίστως δεν διστάζει να εξαπολύσει σουτ έξω από την περιοχή. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο αριστερό πόδι του, σημειώνοντας εξαιρετικά τέρματα.

Είναι από τους παίκτες που εκτός από το γεγονός ότι ανήκουν στην κατηγορία «εξελίξιμοι», μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους για ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ένα-ένα τα πράγματα όμως. Πρώτα να καθιερωθεί σε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Όπως και το νέο συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΛ. Η αφοσίωση και η συγκέντρωση στο ποδοσφαιρικό και μόνο κομμάτι, προέχει.

Ο Γαβριήλ πανηγύρισε με όλη τη δύναμη της ψυχής του το γκολ και τη νίκη επί της Ομόνοιας, γνωρίζοντας την αποθέωση. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, βλέπει σε αυτόν έναν παίκτη που θα κρατήσει ψηλά τη σημαία των Κύπριων στην ομάδα τους. Και το έχουν μεγάλη ανάγκη να ταυτιστούν μετά από καιρό με ένα «δικό» τους παιδί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κατέγραψε μέχρι στιγμής τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από το γκρουπ των γηγενών παικτών που χρησιμοποίησε ο Σα Πίντο. Και δικαιωματικά. Για να ακριβολογούμε ίσως άξιζε περισσότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα