Ο ΑΠΟΕΛ πάει ενωμένος σαν γροθιά στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ πάει ενωμένος σαν γροθιά στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Cyta ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια (23/12, 17:00), έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί και αυτομάτως την αύξηση της διαφοράς από την «αιώνια» αντίπαλό του στους 6 βαθμούς.

Ο αγώνας του Σαββάτου δεν έχει μόνο μεγάλη βαθμολογική σημασία. Τα οφέλη ενδεχόμενης νίκης θα είναι πολλαπλά, αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» αντλούν επιπλέον ώθηση, αποδεικνύοντας πως φέτος θέλουν να φτάσουν στην πηγή και να ξεδιψάσουν με την κατάκτηση του τίτλου. Και τέτοια παιχνίδια θεωρούνται σταθμοί στην πορεία για την υλοποίηση του τελικού στόχου που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα της Λευκωσίας.

Είναι γι΄αυτό που οι «κιτρινισμένοι» Πέτροβιτς, Βιγιαφάνιες κρίθηκε απαραίτητο να είναι διαθέσιμοι στο ματς με την Ομόνοια και να λείψουν από το επόμενο με τον Απόλλωνα (2/1). Είναι γι΄αυτό που ο Κρέσπο δεν πήρε κανένα ρίσκο να αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή με την Πάφος FC, δοκιμάζοντας αυτές τις μέρες να ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμό.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέραν από τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023 και έχοντας στο πλευρό τον κόσμο τους, ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν. Τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργό ρυθμό και αναμένεται πως το βράδυ του Σαββάτου οι τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του ΓΣΠ, θα πάρουν έντονο πορτοκαλί χρώμα! Ο ΑΠΟΕΛ, πάει ενωμένος σαν μία γροθιά στο μεγάλο ματς της 16ης αγωνιστικής για να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα