Λανγκ: «Δεν ξέρω γιατί έχασα τη θέση μου, ίσως σκεφτώ άλλες επιλογές»

Λανγκ: «Δεν ξέρω γιατί έχασα τη θέση μου, ίσως σκεφτώ άλλες επιλογές»

Newsroom
ΛΑΝΓΚ
Απογοητευμένος για το γεγονός πως έχει χάσει τη θέση του στη βασική σύνθεση της Ομόνοιας, εμφανίστηκε ο Άνταμ Λανγκ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυπριακό ΜΜΕ, ο Άνταμ Λανγκ δήλωσε απογοητευμένος με τον ρόλο του στην ομάδα της Ομόνοιας, ενώ εξήγησε πως αν η κατάσταση συνεχίσει ως έχει, ενδεχομένως να σκεφτεί και άλλες επιλογές, καθώς στο μυαλό του υπάρχει καθημερινά η σκέψη του Euro 2024, με την πατρίδα του, Ουγγαρία να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση.

Ο Λανγκ παρότι ξεκίνησε βασικός στα προκριματικά του Conference League, αλλά και στο πρωτάθλημα, πλέον έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων». Έχει μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Cyta, με πιο πρόσφατη τα... τέσσερα λεπτά που αγωνίστηκε στη νίκη επί του Οθέλλου Αθηαίνου, την 1η Δεκεμβρίου. Έκτοτε βρίσκεται μόνιμα στον πάγκο, γεγονός που φυσικά του προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω γιατί έχασα τη θέση μου στην ενδεκάδα. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, αλλά δεν νομίζω πως οι εμφανίσεις μου ήταν λόγος. Ο προπονητής έκανε παρ' όλα αυτά την αλλαγή και από τη στιγμή που τα αποτελέσματα έρχονται, δύσκολα θα το αλλάξει ξανά.

Αν η κατάσταση παραμείνει έτσι, θα πρέπει να σκεφτώ άλλες επιλογές, καθώς από τη στιγμή που προκριθήκαμε σκέφτομαι το Euro κάθε μέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα