Ανόρθωση: Γκερέρο και Τεχέρα σε πρώτο πλάνο για ανανέωση

Newsroom
ανορθωση
Πολύ κοντά σε ανανέωση με την ομάδα της Ανόρθωσης βρίσκονται οι Γκερέρο και Τεχέρα.

Και οι δυο έχουν συμπληρώσει τα 33 τους χρόνια και βαδίζουν στο 34ο. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει ούτε στο ελάχιστο από το να αποδίδουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα μέγιστα και να αποτελούν βασικά και πολλές φορές αναντικατάστατα γρανάζια για την Ανόρθωση.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Γκερέρο και τον Σέρχιο Τεχέρα οι οποίοι είναι παίκτες σημαντικοί και αναγκαίοι για την «Κυρία» και η διοίκηση σύντομα θα τους καλέσει για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά, προσφέροντας τους νέο συμβόλαιο. Και των δυο τα συμβόλαια που έχουν ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Πριέτο έχουν σε πρώτο πλάνο την ανανέωση των συμβολαίων των δυο ποδοσφαιριστών το συντομότερο για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων και χάσουν μέσα από τα χέρια τους δυο ποδοσφαιριστές σημαντικούς και απαραίτητους.

Ήδη, διοικητικά έχει συζητηθεί το όλο θέμα και δεν θα αργήσει η μέρα που θα κληθούν για συζητήσεις οι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Γκερέρο αυτή την περίοδο είναι και τραυματίας, όμως το εντυπωσιακό του ξεκίνημα αποτέλεσε μία ακόμη αφορμή για την Ανόρθωση να κινηθεί για να τον «δέσει».

Δεν θα αργήσει η ώρα να επιστρέψει και να μπει ξανά στο γήπεδο, κάτι που θα λύσει τα χέρια του Γκαγιέγο μιας και ο Ισπανός μπορεί να «κουβαλήσει» την ομάδα και να δώσει στοιχεία στο παιχνίδι της τα οποία δεν τα βρίσκει εύκολα. Σύντομα λοιπόν, θα κληθούν οι δυο Ισπανοί ποδοσφαιριστές για συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά θα βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο.

@Photo credits: Associated Press, SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα