Νόριτς - Λέστερ 1-0: Την άγχωσε και ελπίζει (vid)

Gazzetta team
Νόριτς - Λέστερ 1-0: Την άγχωσε και ελπίζει (vid)

bet365

Η περίοδος χάριτος της Λέστερ σταμάτησε οριστικά από την Νόριτς. Τα Καναρίνια πέτυχαν νίκη ελπίδας για την παραμονή (1-0), μείωσαν στο -4 από την 17η Άστον Βίλα και φέρνουν ενδεχόμενα την 4η Τσέλσι στο -3 από τις Αλεπούδες.

Ξέγνοιασαν, απόλαυσαν μια περίοδο χωρίς βαθμολογικό στρες, αλλά τώρα καλούνται να διαχειριστούν την κρίση. Η Λέστερ υπέστη την τέταρτη ήττα της στα τελευταία ματς, ενώ από τα τρία υπόλοιπα νίκησε μόνο στο ένα, κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Αυτή τη φορά, έπεσε θύμα της ψυχωμένης και διψασμένης για βαθμούς Νόριτς, η οποία έδωσε τέλος στο δικό της αρνητικό σερί τεσσάρων ματς μακριά από το τρίποντο και πλέον ελπίζει περισσότερο στον στόχο της παραμονής.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο β' μέρος, όπου τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί αντίστροφα. Ο Κελέτσι Ιεανάτσο με ένα υπέροχο γκολ στο 49' φάνηκε να δίνει το προβάδισμα στην Λέστερ, αλλά το VAR ήρθε να ακυρώσει το γεγονός για χέρι στην φάση.

Αφού δεν δέχθηκε πρώτη το γκολ, η Νόριτς «χτύπησε» στο 70', με τον 21χρονο αριστερό της μπακ, Τζαμάλ Λιούις να εκτελεί εξαιρετικά τον Σμάιχελ στην γωνιά του και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Έτσι, η Νόριτς έφτασε τους 21 βαθμούς και πλησίασε προσωρινά στο -4 την 17η Άστον Βίλα, με τις Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ να παρεμβάλλονται με 24. Αντίθετα, η Λέστερ δίνει το δικαίωμα στην Τσέλσι να μειώσει σε απόσταση βολής (50 έναντι 44) και καλείται από θέση ισχύος να μην λυγίσει στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Premier League:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα