Κλαμπ Μπριζ: «Εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Τζόλη, αρέσει στον παίκτη σαν προοπτική»

Newsroom
Κλαμπ Μπριζ: «Εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Τζόλη, αρέσει στον παίκτη σαν προοπτική»

bet365

Η Κλαμπ Μπριζ συνεχίζεται να έχει τον Χρήστο Τζόλη ψηλά στην λίστα της και ο παίκτης φαίνεται πως είναι θετικός στο να μετακομίσει στην βελγική ομάδα.

Τα αγωνιστικά λεπτά που αναμένεται να μην βρει τη νέα χρονιά στην Championship ο Χρήστος Τζόλης φαίνεται πως σπρώχνουν τον Έλληνα εξτρέμ προς την επιλογή της Κλαμπ Μπριζ. Σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad», δεν είναι η πρώτη φορά που η βελγική ομάδα προσπαθεί να κάνει δικό της τον 20χρονο εξτρέμ, αφού είχε πλησιάσει την Νόριτς για τον δανεισμό του και τον Γενάρη.

Τα πράγματα δείχνουν να μην αλλάζουν για τον Χρήστο Τζόλη που φαίνεται πως δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί ούτε την επόμενη χρονιά στην Championship. Αυτό είναι λογικό να του προκαλεί τάσεις φυγής, αφού ο Έλληνας παίκτης θέλει να βρει μία ομάδα που να αγωνίζεται και θεωρεί την Κλαμπ Μπριζ μία πολύ καλή επιλογή, που καλύπτει τα θέλω του.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν ήταν στην αποστολή για το χθεσινό φιλικό της Νόριτς με την Κέιμπριτζ, μετά το τέλος του οποίου ο προπονητής των «καναρινιών», Ντιν Σμιθ αποκάλυψε πως αυτό συνέβη επειδή υπάρχει αρκετά καλή πιθανότητα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, χωρίς να αναφέρει το που.

Η Κλαμπ Μπριζ φυσικά δεν θα ήθελε να πάρει τον παίκτη μ' έναν απλό δανεισμό, αφού επιθυμεί και να συμπεριληφθεί στο deal και μία οψιόν αγοράς για τον παίκτη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα