Λουκάκου: Εναντίον του οι πιθανότητες για να προλάβει το Μουντιάλ

Λουκάκου: Εναντίον του οι πιθανότητες για να προλάβει το Μουντιάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Λουκάκου: Εναντίον του οι πιθανότητες για να προλάβει το Μουντιάλ

bet365

Ο Ρομελού Λουκάκου αναμένεται να είναι ανέτοιμος για να προσφέρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή του Βελγίου που θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (10/11).

Άσχημα τα νέα για τον Ρομελού Λουκάκου και την εθνική ομάδα του Βελγίου. Ο διεθνής επιθετικός της Ίντερ είχε τραυματιστεί στις 26 Αυγούστου στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι, επέστρεψε για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν, όμως υπέστη υποτροπή και με τα τωρινά δεδομένα η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ φαντάζει δύσκολη.

Σύμφωνα με την «Equipe» αν ο θηριώδης σέντερ φορ δεν είναι έτοιμος για να προσφέρει από τη φάση των ομίλων τότε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θα τον καλέσει. Η τελική 26αδα των Κόκκινων Διαβόλων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (10/11) και η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του Λουκάκου θα ληφθεί λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της αποστολής.

To Βέλγιο βρίσκεται στον έκτο όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ μαζί με τον Καναδά, το Μαρόκο και την Κροατία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα