Απόλλων Λεμεσού: Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού, για να κρατηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται η σημαία!

Απόλλων Λεμεσού: Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού, για να κρατηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται η σημαία!

Σάββας Νεοκλέους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Με οδυνηρό τρόπο ολοκληρώθηκε το… όνειρο του Απόλλωνα Λεμεσού για διεκδίκηση του τροπαίου του Κυπέλλου.

Η γκολάρα του Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις του χθεσινού ημιτελικού στο «ΆλφαΜέγα Stadium» σκόρπισε απογοήτευση, στεναχώρια, στο οικοδόμημα του Απόλλωνα, μιας και μέχρι εκείνη τη στιγμή 8 χιλιάδες και πλέον φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας που ήταν στις κερκίδες ήλπιζαν και είχαν την αισιοδοξία ότι μπορούσε ν’ ανατραπεί το 2-1 του πρώτου ημιτελικού.

Το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σαγκάλ αναπτέρωσε τις ελπίδες του Απόλλωνα με το 1-0 που πήρε προβάδισμα, το οποίο φαινόταν ότι θα οδηγούσε στην ημίωρη παράταση, αλλά δεν… υπολόγισε την τελευταία λέξη του Τάνκοβιτς.

Ο Απόλλωνας ξεπερνώντας στις προηγούμενες φάσεις του Κυπέλλου, ΑΕΛ και ΑΕΚ, ένιωθε ότι μπορούσε για τα καλά να σώσει τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εντούτοις, δεν τα κατάφερε στα ημιτελικά με την Πάφος FC και έτσι τελειώνει άδοξα για αυτόν μία σεζόν που τον άφησε νωρίς μακριά από τους στόχους στο πρωτάθλημα και εν συνεχεία να έρχεται αυτός ο οδυνηρός ψεσινός αποκλεισμός από το Κύπελλο.

Πλέον, η διοίκηση Νίκου Κίρζη καλείται να μαζέψει όλα αυτά τα κομμάτια του παζλ που έφταιξαν στην τρέχουσα σεζόν, να τα αξιολογήσει όπως πρέπει, να βρει όλα αυτά τα λάθη που έγιναν και να γυρίσει σελίδα για να παρουσιάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ένα καλύτερο από κάθε άποψη σύνολο.

Πολλοί ήδη φίλαθλοι του Απόλλωνα εξασκούν έντονη κριτική από το πέρας του χθεσινοβραδινού ημιτελικού στον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη, και σε όλους αυτούς που είχαν λόγο στον προγραμματισμό της ομάδας σε αυτή την περίοδο, έτσι, δεν αποκλείεται προσεχώς ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής εταιρείας να βγει μπροστά με σημαντικές αποφάσεις για το… αύριο των «κυανολεύκων».

Ακόμη μία χρονιά χωρίς έξοδο στην Ευρώπη για τον Απόλλωνα είναι γεγονός και σαφέστατα θα προκύψει και πιο μεγάλο πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.

Έτσι, περιμένουν άπαντες στον Απόλλωνα το τι θα πράξει ο Νίκος Κίρζης για να κρατήσει όσο πιο ψηλά γίνεται τη σημαία και την περηφάνια του κάθε μέλους του «κυανόλευκου» οικοδομήματος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα