Σακκάς: «Ήταν δύσκολο, όμως είδα καλά πράγματα, να πάρουμε ό,τι μπορούμε με ΑΠΟΕΛ»

Σακκάς: «Ήταν δύσκολο, όμως είδα καλά πράγματα, να πάρουμε ό,τι μπορούμε με ΑΠΟΕΛ»

Newsroom
ΣΑΚΚΑΣ
Ο τεχνικός του Οθέλλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου.

Μπορεί ο Οθέλλος Αθηαίνου να ηττήθηκε με 4-2 από την ΑΕΚ Λάρνακας και να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Coca Cola, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Σακκάς φάνηκε ικανοποιημένος μετά το πέρας του αγώνα.

Στο ντεμπούτο του στο «τιμόνι» της ομάδας, ο κ. Σακκάς εξήγησε πως είδε ορισμένα καλά στοιχεία από τους παίκτες του, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ (21/1).

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων:

«Ήταν δύσκολο αλλά ήρθαμε εδώ για να κάνουμε την έκπληξη αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Θέλουμε χρόνο. Ουσιαστικά κάναμε δύο προπονήσεις μόνο. Στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε.

Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν και πάνω σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο θέλουμε να κτίσουμε. Τώρα έχουμε τον ΑΠΟΕΛ, κάναμε κάποιες αλλαγές, δώσαμε ανάσες σε κάποια παιδιά και πάμε στο ΓΣΠ να δώσουμε τη μάχη μας και ότι πάρουμε είναι καλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα