Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ: Η κατάσταση του Παπαγεωργίου, η αντίδραση του ΠΑ.Σ.Π. και η θέση της Αστυνομίας

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ο Παπαγεωργίου πήρε εξιτήριο και αναμένονται νέες εξετάσεις για την κατάσταση του, ενώ ο ΠΑ.Σ.Π. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα διοικητικά μέλη της ΚΟΠ, αλλά και οι ομάδες με διοικητικά μέλη της Αστυνομίας για να παρθούν αποφάσεις για τον αγώνα.

Η κατάσταση του Παπαγεωργίου:

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έλαβε εξιτήριο και αναμένονται νέες εξετάσεις εντός του 24ώρου για την κατάσταση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, που έχει υποστεί ακουστικό τραύμα στο δεξί αυτί από κροτίδα που έσκασε δίπλα του.

Οριστική διακοπή λόγω κροτίδας δίπλα στον Παπαγεωργίου

Αντίδραση ΠΑ.Σ.Π.:

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών(ΠΑ.Σ.Π.) αποζητά όσο πιο άμεσα γίνεται συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν να έχουν το συντομότερο δυνατόν συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας και το νέο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Προγραμματισμένη συνάντηση υπάρχει και μεταξύ των δύο αρχηγών των ομάδων για να αποφασίσουν για την εξέλιξη του αγώνα.

Θέση Αστυνομίας:

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή «Alpha Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα όσα έγιναν στον αγώνα. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η κροτίδα ήταν από μερίδα οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ και πως γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό του ατόμου που την έριξε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν από την κερκίδα που βρίσκονταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Αλλά αυτό δε σημαίνει το οτιδήποτε, πρέπει να εντοπιστεί ο δράστης. Διερευνάται από ποιον έπεσε η κροτίδα»

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα