Διαγόρας - ΑΕΛ 1-2: Πρόκριση για τους «βυσσινί» στην παράταση με γκολ στο 90'+8'

Newsroom
Διαγόρας - ΑΕΛ 1-2: Πρόκριση για τους «βυσσινί» στην παράταση με γκολ στο 90'+8'

bet365

Η ΑΕΛ νίκησε 2-1 στη Ρόδο τον Διαγόρα με γκολ του Γιάκου στο 90'+8' και εξασφάλισε μέσω παράτασης την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου. Ο Λεβαδειακός «καθάρισε» με 2-0 την Καλαμάτα.

Η ΑΕΛ προκρίθηκε στην 5η φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 2-1 στη Ρόδο του Διαγόρα. Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου κατάφερε να αποκλείσει τους νησιώτες μέσα από τη διαδικασία της παράτασης, με γκολ του Γιάκου στο 90'+8'.

Οι «βυσσινί» είχαν ανοίξει το σκορ στο 40' με σουτ του Μαυριά από πάσα του Όγκμποε, ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσια το ματς στο 78', με πλασέ του Ραφίνια.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Σινγκ (55’ Ραφίνια), Ριουγκάλας, Γιώργου, Πίσπας (55’ Ντος Σάντος), Κουϊρουκίδης, Μουμίν, Τάτσης (110’ Παραστατίδης), Τοπάλ (82’ Σαϊμπέρτ), Ζούνης (65’ Τσιαντούλας), Λαμπίρης (65’ Μπλάνκο)

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μακσιμένκο, Γλυνός (55’ Θ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο, Όγκμποε (72’ Κούστα), Μαϊδάνος (86’ Συμελίδης) , Μπέρτος, Μαυριάς (72’ Πατράλης), Παπαγεωργίου, Νικολιάς (72’ Γιάκος)

Πρόκριση για Λεβαδειακό

Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 της Καλαμάτας, χάρις σε ισάριθμα τέρματα που σημείωσαν μετά την ανάπαυλα. Στο πρώτο ημίχρονο η «Μαύρη Θύελλα» ήταν πιο απειλητική, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Στογιάνοβιτς αποδείχθηκε «κέρβερος» και προχώρησε σε αρκετές επεμβάσεις, με κυριότερη εκείνη στο φάουλ του Αναστασόπουλος, όταν απομάκρυνε αρχικά εκείνος και ύστερα το οριζόντιο δοκάρι του.

Με το «καλημέρα» όμως στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 48' αποβλήθηκε ο Κωνσταντινόπουλος και οι «πράσινοι» απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Λινάρδος στο 58' απώλεσε την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 68' με το σουτ του Τσάπρα. Ο Μουτίνο στο 78' διπλασίασε τα τέρματά τους και «κλείδωσε» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, ενώ ο Βήχος στο 82' έφτασε μια «ανάσα» από το 3-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Βρακάς, Λιάγκας, Λινάρδος, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Νάνι, Τσαγκαλίδης, Κόκκορης, Λουκίνας

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα