Μπούργος: «Το μυαλό μας στην Γκόμελ και όχι στην Μακάμπι»

Newsroom
Μπούργος: «Το μυαλό μας στην Γκόμελ και όχι στην Μακάμπι»

bet365

Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι ο Άρης να είχε επικρατήσει της Γκόμελ με 5-1, ωστόσο ο τεχνικός των «κιτρίνων», Χερμάν Μπούργος τόνισε πως όλοι στην ομάδα κοιτάνε την αναμέτρηση με τους Λευκορώσους και όχι την Μακάμπι που θα είναι εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο επόμενος αντίπαλος.

Για ακόμα μία φορά ο Χερμάν Μπούργος κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο Αργεντινός προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Άρη με την Γκόμελ, στη ρεβάνς του 5-1 υπέρ των «κιτρίνων», ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλοι στην ομάδα του κοιτάζουν τους Λευκορώσους και όχι την Μακάμπι.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα γίνει και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Γκόμελ να είναι γηπεδούχος και θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς όλες οι ομάδες της Λευκορωσίας έχουν τιμωρηθεί να δίνουν τα παιχνίδια τους χωρίς κόσμο και σε άλλη χώρα.

Αναλυτικά ο Μπούργος ανέφερε τα εξής:

Αρχικά ρωτήθηκε για τη Μακάμπι που θα είναι πιθανότατα η επόμενη αντίπαλος του Άρη: «Το μυαλό μας είναι για το ματς με την Γκόμελ όχι για τη Μακάμπι».

Για το πώς κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες: «Πάντα έχουμε την ίδια κατεύθυνση να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για την εντεκάδα που θα επιλέξει για την αυριανή αναμέτρηση: «Θα δείτε αύριο τι ενδεκάδα θα έχουμε».

Για τον Γκαρθία: «Δε μιλάω ποτέ για τους παίκτες, μόνο για την ομάδα».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι για το Πρωτάθλημα, το μυαλό είναι στη Γκόμελ».

Για το αν διέκρινε κάτι που δε του άρεσε στο πρώτο παιχνίδι: «Υπήρχαν κάποια στοιχεία που δε μου άρεσαν από τον πρώτο αγώνα, τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Βγαίνουμε πάντα με νοοτροπία νικητή».

Για την απουσία του κόσμου: «Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Έγιναν πολλές μεταγραφές, υπάρχουν κι άλλα κενά. Η ομάδα δουλεύει προς σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε σε επαφή με κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα