ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Οι πανηγυρισμοί στο Ζάγκρεμπ στην απόκρουση πέναλτι του Λιβάκοβιτς και η «παγωμάρα» μετά το γκολ του Βίντα (vid)

Ζάγκρεμπ

bet365

Οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πανηγύρισαν έξαλλα την απόκρουση του Λιβάκοβιτς στην εκτέλεση πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, όμως ο Ντομαγκόι Βίντα τους... χάλασε το «πάρτι».

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» συνδυάστηκε με μια επική πρόκριση. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ στη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως ο Σέρχιο Αραούχο και ο Ντομαγκόι Βίντα με γκολ στις καθυστερήσεις έστειλαν την ομάδα τους στα play-offs του Champions League.

Όσο σπουδαία ήταν η βραδιά για τον Δικέφαλο τόσο «οδυνηρή» ήταν για τους Κροάτες, οι οποίοι ήταν «αγκαλιά» με την ανατροπή. Η ιστοσελίδα της Κύπρου «kerkida.net» ανέβασε βίντεο από μπυραρία στο Ζάγκρεμπ, στην οποία οπαδοί της Ντινάμο ξέσπασαν στην μεγάλη απόκρουση του Λιβάκοβιτς στην εκτέλεση πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, όμως έμειναν «αγάλματα» όταν μετά τους πανηγυρισμούς είδαν την κατάληξη της φάσης και το «buzzer beater» γκολ του πρώην παίκτη της ομάδας τους και εκ των αρχηγών της εθνικής τους, Ντομαγκόι Βίντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα