Πήρε Καρρά ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Πήρε Καρρά ο Εργοτέλης

bet365

Τον 27χρονο δεξιό μπακ, Σταμάτη Καρρά, που αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό, απέκτησε ο Εργοτέλης, όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί την Παρασκευή (19/8).

Άλλη μία μεταγραφή για τον Εργοτέλη, που προχώρησε στην απόκτηση του Σταμάτη Καρρά, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (19/8). Ο 27χρονος δεξιός μπακ αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Πανσερραϊκό, ενώ έχει περάσει από Τρίκαλα, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, και φιλοδοξεί να βοηθήσει τον σύλλογο του Ηρακλείου να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Σταμάτης Καρράς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τον τρόπο που με προσέγγισε, καθώς και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια του Εργοτέλη να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ».

Το who is who

Ο Σταμάτης Καρράς γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1988 στις Σέρρες, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τον Ιούλιο του 2009 πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα, ενώ ακολούθησαν οι Θρασύβουλος και Ολυμπιακός Βόλου. Τον περασμένο Ιανουάριο κατάφερε να φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του, του Πανσερραϊκού.

Συνολικά έχει μετρήσει 59 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στη Football League, 21 εμφανίσεις και 1 ασίστ στον Νότιο Όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, 11 παρουσίες και 1 γκολ στον Βόρειο, 17 συμμετοχές και 1 ασίστ στα πλέι οφ αυτής, καθώς και 16 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα