Ανακοίνωσε και Μαυριά η Βέροια

Ανακοίνωσε και Μαυριά η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε και Μαυριά η Βέροια

bet365

Την απόκτηση και του Δημήτρη Μαυριά ανακοίνωσε η Βέροια, με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Ανάποδα πήρε τις τρεις πρώτες μεταγραφές της η Βέροια. Πρώτα ανακοίνωσε τον Χρήστο Μελίσση, μετά τον Γιάννη Χαροντάκη και το βράδυ του Σαββάτου (25/6) ήρθε η ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Μαυριά.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρώτος που έκλεισε στη «βασίλισσα του Βορρά» και μέχρι τώρα υπήρχε προφορική συμφωνία. Από σήμερα, όμως, είναι και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Ημαθίας, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια ο Δημήτρης Μαυριάς.

Το who is who

Ο Δημήτρης Μαυριάς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1996 στην Καρδίτσα, αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και εξτρέμ (τόσο δεξιά, όσο και αριστερά), και έχει ύψος 1,76μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας, πριν μετακομίσει στον ΑΟ Γλυφάδας έχοντας 5 συμμετοχές στον Νότιο Όμιλο της Football League και τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στη γενέτειρά του για λογαριασμό της τοπικής Αναγέννησης, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτών έχει μετρήσει συνολικά 57 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας και πλέον είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Αναγέννηση για τη φετινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα