Επστάιν και τυπικά στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Επστάιν και τυπικά στην Κέρκυρα

bet365

Ο Ντένις Επστάιν είναι και με τη... βούλα παίκτης της Κέρκυρας, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Φαίακες και ανακοινώθηκε.

Όπως είχατε ενημερωθεί πρώτοι από το gazzetta.gr, ο Μιχάλης Γρηγορίου ήθελε τον Ντένις Επστάιν στην Κέρκυρα. Νωρίς το μεσημέρι σας ενημερώσαμε ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πως το συμβόλαιό του θα είναι διετές, με τον Γερμανό να το υπογράφει λίγες ώρες αργότερα. Έτσι, σήμανε και με τη... βούλα την επιστροφή του στους Φαίακες και λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωσή του από την ομάδα του Ιονίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ντένις Επστάιν.

Ο 30χρονος (02/07/1986) Γερμανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουνίου 2016 στα γραφεία του συλλόγου, όπου έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας (μέχρι το καλοκαίρι του 2018).

Τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος αγωνίστηκε -ως δανεικός από τον Ολυμπιακό- στην ομάδα της Κέρκυρας και τη σεζόν 2010-11 έχοντας 27 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League, υποδέχτηκε στα γραφεία της επτανησιακής ΠΑΕ ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Αναλυτής.

Τελευταία ομάδα του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού ήταν η FSV Frankfurt, με τη φανέλα της οποίας είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Zweiteliga (δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία της Γερμανίας) για τη σεζόν 2015-16. Συνολικά την τελευταία τριετία είχε 67 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Φρανκφούρτης.

Στο παρελθόν ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του νέου προπονητή των «Φαιάκων», Μιχάλη Γρηγορίου, αγωνίστηκε -εκτός από την Κέρκυρα- στον Ηρακλή και στον Ατρόμητο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα